16 Augusti

Okej okej.. vardag igen. 4 veckor har nu gott. Märta är ett halvår gammal. Snart ska förskoleplatsen ansökas om. Jag om en tid söka tillbaka till skolan. Jag är sedan igår numera 28år och Jonathan sedan i Lördags 27år. Vi har firat med hembakade chokladsnittar, schackrutor och hallongrottor. Oreocheesecake och vanilj/kanelbullar. Grillat hamburgare och haft det gott.

Idag måste jag färdigställa flickornas förskolekläder och måla en kruka som jag hoppas ska kunna skicka imorgon. Sen behöver vi göra iordning familjealmanackan, sammarbete mellan mig, #buzzador och #onskefoto 📆

Jonathan börjar jobba idag igen. Drog tjugo i elva, hemma halv tio ikväll.
Tomatsoppa med pasta idag. Imorgon är det förskola för Elise och Astrid. 9-13:30. Bvc med läkarbesök 11:00, spring kors och tvärs. Läkarbesöket för uppföljning av Astrids prickar blev en telefontid istället!

Ja ni ser. Fullt upp. Idag till och med Fredag står jag själv och ror båten med tre barn som ska vara välmående, rena, mätta och roade.

Hoppas förövrigt att Apotea-paketet kommer fram idag. Balsam, leave-in och mousse till mig. Saft, klämmisar och burkar till Märta. Jonathan fick byte av batteri på sin klocka i present. Han använder den hela tiden så det är givet. 🙏🏻 Så den behöver vi lämna också!

Gillar

Kommentarer