Three Billboards Outside Ebbing Missouri

Handling: Frances McDormand spelar den förtvivlade Mildred Hayes, vars dotter mördats efter att ha blivit våldtagen och polisen har inte gjort några framsteg för att hitta mördaren. Därför ställer hon stadens polischef mot väggen genom att sätta upp tre stora reklamskyltar vilket skapar en kamp mellan henne och den lokala polisen.

Filmen försöker på alla nivåer vara annorlunda och utmanande, men all realism saknas. Jag har all kärlek för skådespelarna som jag alla tycker gjorde ett fantastiskt jobb med karaktärerna, men samhället de lever i är inte från vår värld. Det är förstås så att detta är en satir och staden filmen utspelar i är påhittad, men där människor svär för ofta, poliser misshandlar människor och behåller sina jobb. Dessutom snuddar filmen vid ämnen som rasism utan att utveckla det och får det nästan verka okej att vara rasist.

Medan vissa verkar älska denna film, är jag en av dem som anser att handlingen är ganska mörk utan något ljus. Den försöker att visa en sida av samhället genom att förvränga den, men det blir bara oseriöst. Skådespelarna är det enda som räddar filmen.

#Oscar #Film #Veckansfilm

Gillar

Kommentarer