Alltså, det är bara att inse, jag tillhör inte en selfiegeneration.... Tänkte att "man kanske skulle ta sig en selfie nu när jag varit så duktig och tränat". Ni vet alla hur de där selfies ser ut, där den som precis tränat ser snygg och avslappnad ut. Denne är även riktigt stylad och mascaran sitter kvar trots svetten som snyggt glänser i ansiktet.

Så ser inte jag ut... Till att börja med kommer jag nog aldrig bli snyggt avslappnad när jag tar selfies, och för det andra är jag aldrig stylad (rinnande mascara och svett ihop SVIDER i ögonen..) och håret är ofta skitig, för man ska ju ändå duscha efter.

Håll till godo nu! 🙈

Insåg även när jag gick på maxi att jag helt plötsligt smälte in med många andra som handlar runt 20 tiden på vardagar, de där tränande människorna. Så jag tog selfies även på maxi (självklart med avstängt kameraljud och utan en människa i närheten), tyvärr är speglarna så smala så både jag och kundvagnen fick inte riktigt plats. Inte heller här är jag speciellt stolt över mina selfieskills.. 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man kan till och med ha det mycket, mycket sämre! Solen gör verkligen att man känner livet i sig. Denna eftermiddagen spenderar vi i solen och på Idas begäran målar vi ute. Jag har till och med lyxat till det med en solstol. ❤

Dessa eftermiddagar alltså, det är dessa som tusen gånger om gör de gråa (och ibland skrikiga) så mycket lättare att tas med. Även om jag inte direkt kan sitta still i stolen så långa perioder nu för tiden. 😉

Likes

Comments

Här hemma har vi lite lugna aktiviteter denna lördag efter att jag legat däckad i hög feber hela gårdagen och då pratar vi om nästan 40 grader hela dagen.. Som tur var kom min älskade man hem med nya Alvedon vid 13 tiden så jag kunde må lite bra emellanåt. Idag är jag piggare och här hemma pysslar vi då pappan i familjen är iväg på hemvärnsövning.

Lite senare blir det väl ut en runda, då man får passa på nu när snön vräker ner.

Likes

Comments

Vi har under en längre tid (vi pratar om år) skrivit matlistor varje vecka. Jag skriver upp i en kalender, så på så sätt sparas alla maträtter och vi kan bara bläddra tillbakadragen att få inspiration. Jag har även bestämt mig för att försöka få in nya maträtter varje vecka, det gör det ju även roligare att laga mat.

De nya maträtterna vi lagat hittills i år är:

*Kyckling med citron och soltorkade tomater (är även supergott med torsk istället)

*Pasta med bacon och grönsaker

*Löksoppa med parmesankrutonger

*Lax med spenat och parmesan

*Citron&parmesan kyckling

*Bookmaker toast

*Rullad ugnspannkaka med köttfärsfyllning

*Fisksoppa med lax

Allt har varit väldigt gott och många av rätterna kommer vi äta igen.

Denna veckas matsedel ser ut som följande:

*Halloumistroganoff m. ris

*Örtkokt torsk med potatismos

*Pasta med tomatsås och bönor

*"Pytt i panna" med fläsk

*Köttfärssås m. spagetti

*Fisksoppa med vitlöksbaguetter

*Quinoabiffar med wokade grönsaker

Vad är era favoriträtter? Var hittar ni inspiration?

Jag använder mig mycket från:

Jennysmatblogg.se (där bilderna ovan är lånade ifrån)

Bloggen: 3kockar7kids

Recepten från Vi Föräldrar

Tidningen Buffé

Google

Likes

Comments

Det var ju ett tag sedan jag bloggade kan man ju säga... Men kanske får man ge sig på ett försök igen?

Så för att återkoppla till senaste inlägget, hur blev badrummet egentligen?

Jo det blev från detta:

Till detta! 😍

Kan ju säga att vi blev riktigt nöjda! 😃

Nu drömmer jag vidare om färdigt loft, inglasat uterum, nytt kök... osv osv. Man blir aldrig färdig när man bygger hus. Det sägs ju att när man bygger sitt tredje hus, det är först då man blir nöjd, men tror att vi nöjer oss med att bygga om huset typ tre gånger istället, trivs för bra här.

Likes

Comments

Förra inlägget handlade ju att vi skulle bygga om badrummet och idag började vi på riktigt. Visst vi har rivit allt och även haft en fantastisk vän som hjälpt oss med förberedande vvs arbete. Så idag kom snickaren och elektrikern. Nu vill jag bara ya det färdigt, för det är faktiskt ganska trist att vara utan badrum.. 😆 Och så är jag väldigt spänd hur det kommer bli så klart.

Just nu är det mest kaos..


Detta är min inspirationsbild som har legat till grund för hur badrummet kommer bli.​

Likes

Comments

Ännu en gång blev det uppehåll i bloggandet och ännu en gång då bilder på bloggen strulade.. Vi får väl ge det ett nytt försök.

Just nu är jag hemma och vabbar med vattkoppor. Ida hade det förra veckan, ganska jobbigt ett par dagar men det var avklarat på knappt en vecka. Nu har Alex fått och han har än så länge fler än Ida och vi är inne på dag tre. Så vi får se hur det blir för honom i slutändan.


Sitter hela kvällarna nu och söker tips till vårt framtida badrum. Så har ni favoritbadrum eller badrumstips så dela gärna med er! Det här är några av mina favoriter.

  • 277 Readers

Likes

Comments


Ja dessa vab dagar får man passa på att unna sig en god frukost. Om inte annat vill man ju gärna att den lille sjuka killen i familjen vill äta ordentligt.Annars roar vi oss mest med film i soffan då Alex har misstänkt lunginflammation och behöver vila massor för att slippa hosta. Han är så duktig som äter alla de olika medicinerna trots att han tycker penicillinet är uräckligt. Sen så har vi återbesök på måndag


  • 311 Readers

Likes

Comments

Funderar på att skriva upp vår veckomatsedel på bloggen för att hjälpa mig att minnan cad vi äter. Kan ju vara spännande om typ några år när man har idétorka... 😆

Denna vecka bjuds det på dessa kulinariska rätter:
Måndag: Kyckling/nudelsoppa med majsplättar
Tisdag: Pasta och Salamipanna (från jennysmatblogg http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2015/01/19/pasta-salamipanna )
Onsdag: Blodkorv med potatisbullar
Torsdag: Quinoabiffar med wokgrönsaker
Fredag: Fläskfilé m. örter och ugnspotatis
Lördag: oplanerat
Söndag: Ugnsstekt kotlettrad med sås och potatis


Annars har det varit en lugn jobbdag med kaoshämtning på förskolan och sedan fika med finaste Evelina &co. 💜 Nu är jag helt slut. Har nog någon typ av infektion i kroppen. Är pigg och kry på dagtid men däckar ihop helt på kvällarna och nu har jag tappat rösten också.. Grattis mina kollegor! 😉

Men för att liva upp inlägget bjuder jag på några bilder från de senaste dagarna.  • 353 Readers

Likes

Comments

Så har jag då äntligen fått en ny mobil som jag håller på att lära mig.. Det blev en Sony z1 och efter två dagar med den är jag nöjd. :-D

Ikväll ska jag börja i en måbra grupp. Nu första,dagen så ska vi nog mest ta reda på vad vi vill i gruppen och så kommer det vara powerwalks och avslappning med. Tror det kommer göra mig gott! Ska bli väldigt spännande.
  • 357 Readers

Likes

Comments