PLAYAN SVENSTORP..

Hej Alla,


Jösses, så fint väder vi har fått nu. Lite för varmt i mitt tycke, men man SKA ju inte gnälla när sommaren faktiskt kommer fram med stormsteg. Men jag blir halvt yr o så satikens seg.. Altanen har det inte ens gått att vara på. Fötterna bräns, svetten dryper o ja, man tuppar av helt enkelt.

Fredrik har kört fram o tillbaka med den röda traktorn o hämtat grus hela dagen till pojkarnas förtjusning. Som alla barn så älskar dom att få åka traktorn o traktorgrävaren.. Stor skillnad på dessa två tydligen, haha!

Men för att svalka oss lite o för att Fredrik skulle få lite lugn o ro så tog jag med mig pojkarna till Svenstorpssjön. Det e så fint vid sjön, men vattnet e så gott som brunt.. Man ser det så tydligt på bilder o det värsta... Har man missat några ställen med rakhyveln så syns det direkt du kommer upp från sjön. Sanden/skitet sätter sig direkt på hårstråna som finns kvar o man ser skitig ut.

Barnen tycker det e roligt att bada där o där e aldrig så mycket folk. Nu e det visserligen en liten ”strand”, men idag när vi kom så var där ingen, men sen kom fyra mammor med sina barn i omgångar.. Så det blev livat vid stranden minsann, haha!

Imorn bär det av till Mellbystrand o havet. Jag nästan dreglar efter salt havsvatten o havet...sanden...snäckorna....fiskmåsarna....vassen etc etc... Senast jag badade i havet var för 11 år sen.. Jag e aning chockad, men så e det.. Men imorn så!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229