Photography

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Books

Vad skulle du göra om du upptäckte en röd anteckningsbok, fylld med utmaningar, på din favorit hylla, i din favorit bokaffär? Skulle du plocka upp den och skulle du våga anta utmaningen?

Lily har lämnat en röd anteckningsbok full med utmaningar på hennes favorit hylla, i hennes favorit bokaffär- the Strand. Nu väntar hon bara på att den rätta killen ska komma och anta dess utmaningar. Och Dash, som är på dåligt humör under högtiden, råkar vara den första som hittar den.

Den röda boken skickas fram och tillbaka och leder de båda på ett äventyr i New York. Men hur länge kan detta pågå? Kommer deras första möte vara som på film eller har de satt förväntningarna alldeles för högt?

Detta är en mysig bok om romantik, utmaningar och drömmar. Och om du aldrig varit i New York så kommer du att vilja åka dit efter att ha läst denna boken. Jag själv längtar så tillbaka och skulle verkligen vilja resa dit under julen.

Jag älskar verkligen hur deras- Lily och Dash- ända sätt att kontakta varandra är genom boken. De har ingen aning hur de ser ut och de blir tvungna att lita på varandra om de ska fortsätta denna 'leken'. Åh, vad jag älskar magin.

Likes

Comments

Writing


I want oh how I want
I feel oh how I feel

But oh how I do not want to want
Oh how I do not want to feel


*****


But when we sing the world changes

There is magic in the air


Likes

Comments

Writing

still
waiting
for those
2 a.m
calls


under the
night sky
the moon
and i

with the
stars
we wait

for those
2 a.m
calls


Likes

Comments