Da var det på tide å få ut et nytt innlegg! Så lite kreative som vi er, så skal vi fortelle dere om påskeferien. Begge to har vært i Hemsedal. Der var det god stemning og mye liv.

Peders påskeferie:

Den første helgen i påskeferien var jeg på hytta vår i Jotunheimen. Der har jeg tilbrakt store deler av barndommen, og det kom fram mange minner. Jeg dro hjem på mandag, og var med de vennene som var hjemme. På torsdag kveld dro jeg og noen kompiser til Hemsedal. Der skulle vi bo på hytta mi, og være med de som allerede var der. Da vi kom opp på torsdag ble det ikke mye aktiviteter, vi var i Hemsedal i omtrent 22 -tiden. Vi tok et boblebad før vi la oss. Neste dag dro vi tidlig i bakken, og grillet med Ingeli og Nicolay. Deretter dro vi på afterskien som startet på ettermiddagen. Etter dette dro vi tilbake til hytta. Neste dag (påskeaften) droppa vi bakken da det var noen av gutta som manglet litt energi:-). Men vi tok en tur innom afterskien i 15 tiden, og ble der til klokken var ca. 18. Etter det dro vi tilbake til hytta og var der til vi skulle dra hjem dagen etter.

Ingelis påskeferie:

I begynnelsen av ferien var jeg hjemme med familien, og jeg var blant annet på teknisk museum. Det var veldig spennende. På onsdag dro jeg til Hemsedal med kjæresten min, Nicolay. Dagen etter sto vi på ski sammen med noen venner. Etter dette dro vi tilbake til Nicolay for å ta et boblebad. Der fikk vi plutselig besøk av to ukjente menn. En av dem hadde med seg trekkspill og tok en liten trall for oss. På fredag sto vi på ski med Peder og gutta og vi bestemte oss for å grille. Senere dro vi på afterski der vi møtte halve Hønefoss. Det var morro. Neste dag sto jeg på ski med familien til Nicolay, og det var veldig koselig. Vi dro på afterski den dagen også og det var god S da og. Resten av kvelden tilbrakte jeg med Nicolay og familien. Vi spilte kort, og jeg vant :-). Alt i alt var det en super påskeferie.

Hvordan var påskeferien din? :-)


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 31 Lesere

Likes

Comments

Halla! Etter lang tid med prokastinering har vi endelig satt oss ned for å skrive vårt aller første blogginnlegg. Hva er vel bedre enn å gjøre som alle andre, nemlig å starte med en presentasjon av oss og bloggen.

Vi har kalt bloggen for "tvangsbloggen" nettopp fordi den er laget på tvang. Å lage blogg er noe vi aldri hadde trodd vi kom til å gjøre, men her sitter vi da. På denne bloggen kommer vi til å skrive litt om hverdagen og random ting vi kommer på underveis.


Fullt navn? Peder Moi Alme

Hva liker du å gjøre på fritiden? Være med venner

Hva liker du ikke å gjøre på fritiden? På fritiden liker jeg ikke å strikke

Favorittfag? Medie

Favorittlærer? Jan Karlengen


Fullt navn? Ingeli Engebretsen Mortensen

Hva liker du å gjøre på fritiden? Trene, være med venner og kjæresten

Hva liker du ikke å gjøre på fritiden? Jobbe med skolearbeid og strikke

Favorittfag? Medie

Favorittlærer? Jan Karlengen  • 37 Lesere

Likes

Comments