"Snart" sticker jag till Max, ingen aning om vad vi ska göra men det ska bli några stycken! 

Ha det gött! xoxo Emma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag & Emma bestämde oss för att börja blogga här igen! Samtidigt som jag har min andra blogg på Devote. Eller jag bestämde mig för att börja blogga här igen xD vi får se hur det går för Emma ;)
  • 194 Readers

Likes

Comments

Solen kvittrar och fåglarna skiner idag!

Verkligen helt underbart att våren nu är kommen! 

Idag har jag suttit ute och "solat" eftersom det nog har varit typ 15 grader eller något sådant! 

Ha det gött! xoxo Emma!

Likes

Comments

Min systers mamma såg deras hund Daisy kasta upp ett litet bylte i luften och när byltet landat hör hon ett väsande ljud och Daisy hoppar till. Hon trodde först att det var en kaninunge men det visade sig att det var en nyfödd skogshare på 80 gram.

De på djursjukhuset sa att det var omöjligt att få en hare att dricka mjölk från en nappflaska, men hon lyckades med hjälp av "kattmjölk" och en spruta!

Haren är nu fyra veckor och inte alls skygg för människor, tvärtom, den lyssnar till namnet Kaninen och kommer när man kallar på den. Daisy och Kaninen kommer bra överens och nosar på varandra. De planerar att behålla honom och skaffa en inhägnad så att han ska få springa fritt!

Likes

Comments

Var hos tandläkaren idag, tycker det är ytterst obehagligt att en främling rotar runt i min mun, men skönt att få det överstökat! Hade inga hål som tur var men dock hade jag lite tandsten som de fick ta bort. crying

 

Likes

Comments


Då sitter man här med Emelie och väntar på att företagsekonomin ska börja!


Så här fina är vi!

 

xoxo Emma!

Likes

Comments

Ikväll vann Robin Stjernberg trots mitt tappra försök på att yohio skulle gå vidare. Räckte tyvärr inte hela vägen för att europa-juryn hade mer att säga till om. Trots detta, grattis till vinsten Robin och gör svenskarna stolta!

Likes

Comments

Köpte en parfym från bodyshop som luktar kokos! Helt underbart, Jag älskar den väldigt mycket!

Likes

Comments