Hej!

nu har jag bara en dag kvar till skolavslutningen, det känns helt sjukt. Att jag min underbara klass äntligen gått ut 8:an. Nu har jag bara ett år kvar med två av mina allra bästa vänner. Om ett år kommer våran trio inte längre träffas varje dag. Mitt team består av klara och tova, de galnaste människorna i världen. Tova är äldst född 4:e oktober, klara är mitten 15:e oktober och jag yngst 18:e oktober. Vi lärde känna varandra för 3 år sedan, det känns som evighet. Det här klara och tova är en hyllning till er. Ni är mina systrar, ni får mig att må bra. Ni är fruktansvärt bra även fast att ni jämt säger att jag har fel och retas hela tiden. Ni får mig att skratta så jag får ont i magen, ni får mig att bli argare än allt annat och gladare än allt annat. Jag älskar er mer än allt annat, ni betyder guld för mig. Det kommer bli tomt utan er efter 9:an.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

När min pappa slutade som polis så försvann den bästa hunden vi haft. Hon heter Joppli och är en Schäfer på snart 3 år. Just nu saknar jag att ha hund, att alltid ha en vän som man kan lita på. För hunden är ju trots allt människans bästa vän. Joppli var ovanligt mysig för sin ras, Schäfrar brukar inte vara så mysiga. Men jag och pappa jobbade mycket på att hon skulle vara mysig.

Hon kom till oss senare än när de får flytta, hon bodde nämligen i ett annat hem före oss. Men den tog inte hand om henne. Så då fick vi ta henne. De första veckorna så tränade vi kamp och apport med henne inomhus med olika leksaker.

Hon hade både som valp och unghund ett problem med att släppa och komma till en med leksakerna. När hon kom nära med dom och man böjde sig ner eller sträckte sig mot henne sprang hon bort. Detta var inte ett jätte stort problem, och de var i princip det ända problemet hon hade. Hon hade också lite problem att spåra på vanlig mark, Asfalt hade hon inget problem med alls. Detta för att pappa körde mest asfalt på henne först, för att han haft problem med just det med en tidigare hund.

Joppli var den valpen som gick längst i hennes kull, detta kan vara för att jag och pappa hade hon. Eftersom han var polis så visste han vad hon skulle kunna, han visste hur han skulle träna hon och hon var också med på polisstationen varje dag. Hon är en väldigt fin hund med en underbar personlighet, som också kommer bli en super bra polishund.

Saknar henne super mycket, men snart så träffas vi säkert igen. Jag och min Joppli <33

Likes

Comments

Hej!

det här var ju ett tag sedan.. Har inte skrivit på ett tag för att orken har inte funnits. Men nu så tänkte jag göra ett inlägg för att nu är det bara 27 dagar kvar tills jag får sommar på riktigt (17 om man bara räknar skoldagar). Är så fruktansvärt taggad på sommar, Slippa skolan och bara ta det lugnt. Sedan så dagen efter skolavlutningen så ska jag och se HÅKAN HELLSTRÖM. Kan inte fatta att jag ska få sjunga, se och uppleva en Håkan konsert. Får bara hoppas att det är bra vänder, inte för att de spelar nån roll. Men de är ju alltid roligare med sol än regn. Tänkte iallafall bjuda på mina topp 5 låtar med Håkan. Hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen

1. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger- Fruktansvärt bra låt, bra om man blivit dumpad

2.Hurricane Gilbert- Också fruktansvärt bra, Den är som gjord till att lyssna på då man sitter på bussen å det regnar och man känner sig tom.

3. Vi två, 17 år- En av dom första jag hörde, den är bra att gråta till.

4. En midsommarnattsdröm- Man blir glad av den även fast det är sorglig text, Man kan inte sitta still till den.

5. I sprickorna kommer ljuset in- Den blir man också glad till, bra att sjunga till.


Likes

Comments

Hej! inatt så släppte Hov1 ett album, vilket är sååååå bra. Så jag tänkte dela med mig av mina topp 4 från albumet. Runaway Bride är nog ändå favoriten av favoriterna. Jag känner redan nu att jag kommer spela sönder den haha. Men lyssna me hälsan så hörs vi snart igen, hejdååå <33

Likes

Comments

Hej jag har varit i Ammarnäs från torsdag till måndag kväll,vi slutade slutade skolan onsdagen och var komplediga på torsdagen eftersom vi hade ju danskvällen. Vi kom torsdagskväll och vi var med Ella den kvällen. På fredag for vi och åkte skoter med massa folk och vi for  till Lundgrens grotta som vi döpte den till, det är just nedanför avis på fjället. Där var vi till ungefär 4 på eftermiddagen och vi åt hamburgare där. Då vi kom hem så hade Fanny och Frida kommit så vi stog och pratade med dom en stund, sen senare på kvällen så for vi till Annie och milans husvagn och spelade monopoly. På lördagen så gjorde vi inte så mycket vi åkte madrass på kvällen och spelade monopoly. På söndagen for vi till Bäverholmen och åt hamburgare. Det har varit hur kul som helst.

Likes

Comments

Hej! Idag så har det varit en väldigt fin dag med mycket sol. Det var lite synd att de blåste och var ganska mycket moln. Men det var väldigt skönt ändå. Nu så ska jag ta på mig kläder och gå ut och gå. Här får ni några bilder från idag, Hare bra.

Likes

Comments

Hej!

Idag är det onsdag vilket betyder att jag får lov, det ska bli hur skönt som helst. Går skola till 14.00 sedan ska jag hem och se någon serie. Efter det så ska jag nog träna och bara ta det lugnt. Det är ganska skönt de också, På torsdag fyller farmor år så ska fira henne. Under påsken så ska vi också fira Mormor som fyllde år igår. Just nu sitter jag och lyssnar på P3 Dokumentär om Instagramupploppen, Det är ganska sjukt hur stort det blev. Aja, Vi hörs

Likes

Comments

Hej! är så taggad på påsklov, Får påsklov på onsdag. Så vi går inte så många dar, På torsdag har vi kompledigt och fredag är ju alla lediga. Under påsklovet så ska jag bara vara hemma, Kanske fara till stan och vara med Farha, Träna och fira Mormor och Farmor som fyller år. Hoppas alla har de bra, hörs

Likes

Comments

​då

Likes

Comments

Här är några bilder från Clemensnäs J18s säsong. Gillar nästan J18 mer än mitt egna lag hahaha.

Likes

Comments