Heeej alla ni som ramlat in till min blogg! Hur är det med er? Med mig är det bra trots att det är fars dag...🌺

Vi alla har en person vi har förlorat någon gång i livet, det kan vara från att förlora en vän, breakup med sin pojkvän/flickvän till att förlora sin familjemedlem! Och det gör ont jag vet, i detta inlägg ska jag hylla en person som betyder allt för mig! Grattis på fars dag pappa🙏🏼❤️

Han var min bästa vän, min första riktiga kärlek som aldrig kommer försvinna, Aldrig! Denna personen är nu mod starkaste skyddsängeln på himlen, jag pratar då om min älskade pappa! Han flög upp till himlen 26/8-2014... år 2014... värsta året i hela mitt liv! Det året jag inte brydde mig om någonting, där jag gjorde allt för att vara en typisk "rebell" gjorde allt man inte fick göra och var en b*tch mot alla, jag var verkligen nere under jorden det året, men jag var så sjukt tacksam att han kämpade så mycket som han gjorde för mig, för mamma, för mina syskon! Han tog dag för dag med styrka inom sig för familjen, allt gick så snabbt men han var stark!

25/8-2014... det var min födelsedag det året, han var sjuk där också, kunde knappt gå, röra sig eller ens prata med han gjorde allt han kunde, och ändå klarade han uppfylla en till perfekt födelsedag, men exakt en månad + en dag försvann han, flög upp till himlen, mitt i natten. Och där började mina mörka dagar.

Men efter ett år, var jag fortfarande förkrossad och levde i ett svart mörker, men så började jag tänka på vad pappa vill, och han skulle aldrig vilja se mig så, så jag bestämde mig 20/10-2015 att ändra mina vägar, och inte gå på de slitna dåliga vägarna jag redan gått fram och tillbaka på med samma tyngd på axlarna.

Ni som förlorat någon ni älskar väldigt mycket som har en stor plats i ert hjärta, kommentera ett Hjärtan och stödja varandra så ingen känner sig vilsen eller helt alone, stöd varandra med kärlek för man vet aldrig vad personen varit med om!

Ta hand om er så hörs vi snart igen kram på er❤️

Likes

Comments