Hej finisar <3 Nu har jag provat blogga lite och det var faktiskt kul så nu ska jag börja uppdatera oftare. Här är mitt första blogginlägg som handlar om mode!

Detta är en jättefin outfit för vintern som jag älskar. Just nu äger jag inte jackan men den kanske blir ett köp längre fram. Detaljerna på jackan är matchade med klockan och sen tycker jag att beige är en väldig fin färg för vintern så därför är halsduken och skorna beiga. Svarta jeans är ett säkert kort som passar till allt och till den har jag valt att matcha med en supertrendig tröja med vita pärlor. Jag kan inte riktigt sätta fingret på om tröjan är rosa eller lila men det är iallafall supersnygg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nu pluggat sedan 16:00 och tänkte fortsätta fram tills 23:00 men har nu tagit en paus för att skriva detta inlägg. Jag brukar vara jättetrött efter bara 1 timme så jag brukar alltid ha något som håller mig pigg som t.ex. energidryck men trots att jag har energin till att plugga så har jag märkt att jag bli ganska uttråkad snabbt så jag har ett "pluggschema" som jag typ följer för att inte tröttna och tänkte dela med mig av det. Ibland förlängs det (som idag) men detta är vad jag minst försöker göra varje dag.

20 min - plugga

10 min - paus

30 min - plugga

10 min - paus

40 min - plugga

15 min - paus och energi

50 min - plugga

Likes

Comments

Hej jag är en tjej som har ett STORT intersse för smink och mode. Min dröm just nu är att efter 9:an vara utbytesstudent i usa och jag har redan börjat planera och kontaktat olika organisationer. Jag tänkte då blogga om mode och min resa till usa redan nu för att inspirera andra.

Detta kommer bli väldigt cringe och låta väldigt löjligt men jag gör det för jag tycker det är kul och om ni stör er på det behöver ni inte läsa!

Likes

Comments