"DU ER IKKE BRA NOK" Virkelig? Flere norske jenter får psykiske lidelser i dag enn noen gang. Når jenter helt ned i 9 års alderen velger å sulte seg selv, så må det være noe galt!

Wow, jeg vet ikke engang hva jeg skal si, dette er et tema som treffer meg veldig hardt. Jeg har selv ikke hatt den letteste fortiden, det var tider ingen likte meg, det var tider jeg ikke hadde venner, helt alene. Det er en drøy klisje å si at alt blir bedre osv osv, det har du hørt før. Men believe me, det er sant.

Utrolig nok så er det ikke de peneste som når lengst her i livet, det er ikke de som var de «kule» på ungdomsskolen som får høyest status i voksenlivet. Og hva skal status ha å si i det hele tatt så lenge du er lykkelig?

Utseendet, selvtillit og selvbildet er et eget kapittel.

Jeg kan selv innrømme at det er dager jeg liker meg selv mindre enn andre, det er dager jeg hater meg selv, og det er dager jeg liker meg selv litt mer. Forskjellige mennesker har forskjellige grunner til hvorfor selvtilliten ikke er på topp, akkurat som at jeg har min.

Som tidligere nevnt var ikke jeg den alle ville være sammen med etter skolen, den som ble valgt først som sammarbeidspartner. Jeg har blitt utsatt for utestenging, mobbing and so on. Men skal de virkelig få lov til å fortelle meg at jeg ikke er vakker? Fordi jeg er vakker, du er vakker, familien din er vakker og vennene dine er vakre. ALLE er vakre på hver sin egen måte. Stor, liten, lav, høy, same shit. DU er unik og du er vakker nettopp fordi du er du.

Det som gjør deg vakker er ikke nødvendigvis at du har midja til Kim Kardashian, leppene til Kylie Jenner, rumpa til Nicky Minaj, men dine kvaliteter! Din personlighet er det som gjør deg nydelig. I bunn og grunn er det din personlighet som har noe å si. En drøy klisje «ikke døm boka for omslaget», men det er så altfor sant, det er det inni som teller.

Kroppspresset bare vokser og vokser, den "ideelle kroppen", "sommerkroppen 2016", verden styres i feil retning! Du har fått din kropp fordi den er din. Du skal være fornøyd og stolt av din egen kropp. Du skal elske din egen kropp, nettop fordi du er den eneste i hele verden som har akkurat den kroppen.

Fra nå av, så skal jeg gi meg selv mer respekt, akseptere meg selv og drite i kroppspress, utseendetpress og popularitetspress, alt som finnes av press, fordi det er ikke det som gjør meg glad og lykkelig. Dette råder jeg deg også til å gjøre, vi kan sammen stoppe presset om ingen lar seg bry av det!

Takk for meg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hvem er du?

Det er det kanskje mange av dere som tenker, etter mye om og men har jeg nå valgt å starte opp en ny blogg.

Jeg heter Tuva Wang Robsrud og eier youtube kanalen kalt Tuva Robs.
Jeg har i nå nesten 3 år jobbet hardt for suksess på stedet kalt Youtube og tanken om blogg har alltid vært i bakhodet. Jeg har hatt en god del blogger i fortiden, men de er heldigvis ikke offentlig lenger.
Jeg har tenkt til å dele alt fra min egen hverdag til mote til sminke på denne bloggen og håper virkelig dere vil følge med her og også gå over på min youtube kanal og sjekke den ut.
Legg meg gjerne til på snapchat (youtubetuva) og instagram (tuvarobs) for enda mer av meg!
Så snakkes vi, ha en strålende dag videre.

Likes

Comments