Något som jag vill införskaffa mig är Adidas originals superstar skorna som är sjukt snygga, har haft ett par liknande för ett par år sedan men som jag växt ut ifrån. Dessa ska bli mina när jag inte är helt pank i plånboken. Riktigt snygga som passar till många olika outfits.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Tuva
  • 288 Readers

Likes

Comments

Vinter börjar närma sig vilket betyder kortare dagar och längre nätter (som vi märkt), mindre sol och gråare väder, kyligare och liten glimt av solen som knappast värmer någonting.

Likes

Comments

Dessa tre plagg över kommer från Chiquelle som är en hemsida med jätte fina kläder, skulle vilja ha de mesta på deras sida. Jag har valt ut tre plagg som jag är behov av nu när kyllan börjat komma.

Här är några favoriter från Gina tricot som jag verkligen skulle vilja äga i garderoben.

​Dess tre kommer från H&M och är verkligen så mysiga som jag är i ett stort behov utav.

Likes

Comments

Något jag verkligen längtar efter är snö och julen. Jag är trött på dessa gråa och deppiga dagar, nu vill jag ha lite snö som lyser upp staden och som knarrar under fötterna när man går. Längtar så mycket även fast jag överhuvudtaget inte gillar kylan så är julen och snön rätt så mysigt ändå, eller vad säger ni?

Likes

Comments

Igår så bestämde lilla jag mig för att vara hemma från praktiken då jag blivit förkyld, inte så konstig då jag jobbar med barn. Dock känns det som jag nys va sjuk, så hade hellre velat motstå att vara sjuk den här gången också. I vilket fall så överraskade Victoria mig med chips, läsk, pizza och kexchoklad och skulle hålla lilla mig sällskap, dock gick inte allt som planerat.. Ni kan läsa mer om det på hennes blogg här: http://nouw.com/inspovicki/tiggare-vid-dorren-21417668

Lördag idag och jag ligger ATM i sängen och hostar som en galning, idag händer inte mycket mer än att försöka bli frisk sedan hänga lite mer mormor och moster då jag blir väldigt sällskapssjuk när jag är sjuk. Får helt enkelt se vad vi gör. Innan jag ska dra mig iväg till mormor så hade jag tänkt försöka fixa lite tidsinställda. Hörs later puss.

Likes

Comments

​Bilderna tagna av mig.

Likes

Comments

Är just nu påväg tull praktiken, börjar vid 9 så har verkligen inget Att klaga på. Ser framemot denna dag, när jag såg att solen kolla fram, hörs later, ha en bra dag!

  • 374 Readers

Likes

Comments

Rörde mig ut för en hel del fotografering på bladens sista höstfärger som nu är påväg att övergå till ruttna och trista när vintern börjar närma sig.

Likes

Comments

Fotograferade av mig.

​I somras var jag i Kroatien och seglade runt till olika städer i en vecka, det var verkligen dröm och här är några bilder från en stad som vi befann oss på under en eftermiddag och natt. Staden heter ​Komiza ​och var verkligen så underbart fin, vi avslutade kvällen på Komiza ​genom att kolla på den klara stjärnhimlen, Drööööm.

Likes

Comments