Seg torsdag

Hej alla fina! Imorse vaknade jag av väckarklockan kl. 06, brukar kunna komma upp direkt när det ringer, men idag var jag så extremt trött. Jag liksom fastnade i sängen. Men eftersom att jag började skolan vid 8 idag så var jag tvungen att gå upp. Sminkade mig, valde att ha på mig en stooor stickad tröja och drack mitt morgonkaffe. Som vissa av er kanske inte vet så tar jag tåget till skolan varje dag, därför behövde jag gå upp så mycket tidigare än vad jag började vilket kan vara ganska segt ibland.

Skoldagen började med en svenska lektion, sedan en 2,5 timmes resmål&resvägar lektion, sedan lunch och sist en religion lektion. Till lunch idag åt jag pizza. Jo! en till sak som vissa kanske inte vet är att på min skola har vi ingen matsal, utan vi har matkort istället. Dem fungerar ungefär som ett vanligt betalkort, fast skolan lägger in pengar på det varje dag så får vi äta sånt som subway, indiskt, pizza och lite annat gott. Jag kommer inte ens ihåg senaste gången jag faktiskt åt skolmat. I en skolmatsal.

Iallafall så kom jag hem kl 15 idag, och jag var så himla trött. Vet inte varför men torsdagar brukar faktiskt väldigt ofta vara min dåliga dag i veckan :(. Jag tog iallafall en kopp kaffe när jag kom hem så fick ju lite energi. Sedan har jag varit ute på lite ärenden med mamma, ätit pizza (en gång till), påbörjat ett litet projekt och även solat. Nu är jag dödstrött och ska nog kolla på några avsnitt av Pretty Little Liars med min lillasyster, supermysigt. Det var nog allt jag hade att säga för idag, puss&kram så hör ni säkert ifrån mig imorgon igen!

Gillar

Kommentarer