Mys tisdag

Hej igen fina fina ni! Jag har inte uppdaterat något här på nästan en vecka, men jag har helt enkelt inte haft något kul att blogga om bara.

Idag började jag skolan vid halv tio och slutade halv ett, visst det är bara tre timmar men den är ändå min näst längsta dag. Har så extremt lugnt schema nu när jag går i 3an, har fått så mycket tid över till att faktiskt göra något med mitt liv (skaffa blogg). I skolan idag hade jag två lektioner, Konferens och Svenska. Väldigt mysig skoldag idag faktiskt, jag har varit på bra humör hela dagen och det har verkligen bara varit lugnt.

Efter skolan gick jag med Madde och Petronella och åt lunch, vi åt pizza (såklart). Sen gick jag och Madde runt på stan en stund och kollade på lite höstnytt som klädbutikerna fått in, så mycket mysplagg överallt. Efter vi hade kollat klart i butikerna så satte vi oss och tog varsin cappuccino på världens mysigaste café enligt mig. Vi bara myste, och pratade om allt möjligt, och tog även en del bilder. Alltså ser ni hur fin inredningen är?!

När jag kom hem tvättade jag direkt bort mitt smink för att gå ner till stan och sola lite, så himla skönt. Passade också på att köpa en leopardmönstrad tröja när jag ändå var i stan, den första studentfesten är nämligen i övermorgon. Det är tema djungel och jag håller på att sy och fixa en utklädnad själv. Både för att jag tycker det är kul att kunna bestämma helt själv hur det jag ska ha på mig ska se ut, men även för att jag har tiden och tycker det är roligt att vara lite kreativ ibland. Så när jag kom hem från stan fixade jag lite med min dräkt och nu är den nästan klar.

För en stund sedan var jag ute i kylan på en kvällspromenad med hunden. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på akustisk musik i mjukiskläder och skriver ett blogginlägg och äter lakrits. Jag ska nog lägga mig snart och sätta på en film att somna till så skriver jag imorgon igen <3.

Puss puss


Gillar

Kommentarer