Årets första halloweenfest

Heej fina fina ni! Inte bloggat på skitlänge nu känns det som så kände att det var dags för lite uppdatering. Senast jag skrev var jag i London, och jag kom hem därifrån förra onsdagen. London var verkligen sååå himla kul! Vi besökte dem största turistattraktionerna (eftersom det ingår lite i linjen jag går), gick runt och utforskade på kvällarna, och fick även med lite shopping med mig hem.

Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket tror jag. Förra torsdagen var jag iallafall med några tjejer och tittade på den nya filmen "A simple favor" som Blake Lively och Anna Kendrick är med i, och den var verkligen skitbra, typisk Tuva-film. Sen dess har jag inte gjort så mycket förutom skola, jobb och bara varit hemma.

Men fredags kom faktiskt min bästavän Emma ner(!!), som har flyttat så hon nu bor typ 3 timmar ifrån mig :(. Vi var i Halmstad hela helgen och umgicks och var även på årets första halloweenfest! Temat var kinky halloween, och självklart överdrev jag :D men det var verkligen jätteroligt.


Som ni ser på bilderna så var jag ängel och Emma var djävul<3

Det blir antagligen fler halloweenfester jag går på så jag lär komma med massa fler bilder på vad jag är utklädd till!

Emma har åkt hem nu och jag sitter hemma i sängen, har nyss ätit thai, lagt en ansiktsmask och ska snart ner och titta på film med mamma<33. Jag har ju höstlov nu men jobbar imorgon och på tisdag så ska försöka komma i säng i tid ändå. På tisdag ska jag iallafall till Helsingborg och vara där i några dagar, sen vet jag inte riktigt säkert vad jag ska göra mer i veckan men något kul hittar jag väl på. Ser ni förresten att jag har färgat håret? Ville ha lite mörkare i utväxten nu ett tag eftersom jag har varit liksom helblond i flera år nu haha, så kände att det var dags för en liten förändring.

PUSSPUSS

Gillar

Kommentarer

alexandraziman
alexandraziman,