Anledningar till att älska hösten

Hej hjärtisar, hur mår ni?

Jag mår skitbra iallafall. Det är ÄNTLIGEN höst, min absoluta favoritårstid. Nästan alla blir nedstämda under hösten känns det som, kanske för att det är mörkare och kallare ute. Men inte jag, helt tvärtom så blir jag helt överhypad på livet. Enligt mig är hösten helt perfekt, finns verkligen inget negativt alls. Ni kanske tycker jag verkar töntig när jag säger att i år har jag faktiskt gråtit för att jag har längtat så mycket, men men.

Höstfavoriter:

Halloween

Stickade tröjor

Pumpkin latte

Regn

Höstens alla färger

Modet!?

Halloweenfilmer

Biokvällar

Karva pumpor

Höstiga doftljus

Baka pajer & kanelbullar

Akustisk musik

Jag kan hålla på i timmar, men detta ovanför är nog mina absoluta favoritgrejer med hösten.

En av dem större anledningarna till att älska hösten är ju självklart HALLOWEEN. Okej. Tror aldrig någonsin att någon skulle älska halloween så mycket som jag. Halloween för mig är bättre än min egen födelsedag, halloween är den bästa högtiden på hela året, hade jag fått bestämma skulle det vara halloween året runt. Ni kan ju föreställa er hur taggad jag är nu. Herregud vad jag ska pynta här hemma, och gud vad jag ska överdriva med halloweenutklädnader. Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar högtiden.

Kan ni gissa vilket mitt favoritdjur är? Något som faktiskt är halloweenigt eller ska man kanske säga häxigt. Faktiskt så är svarta katter mitt absoluta favoritdjur. Och det säger jag inte bara för att det hör till halloween. Jag hade faktiskt en svart katt när jag var typ 10 år, hon och jag var helt fästa vid varandra, hon var verkligen MIN katt. Ni som har djur eller speciellt katter, ni vet att dem ofta fäster sig vid en i familjen lite mer än dem andra. När vi inte hade kvar henne längre grät jag i veckor, och sedan dess har jag alltid haft en grej för svarta katter. Ni som säger att dem ger otur har FEL.


Till er som inte har kommit in i höst-mood än, så har jag en liten lista på filmer som är bra och ger en halloweenfeeling!

Höstfilmer ni alla måste se:

Corpse bride (min favorit)

The nightmare before christmas

Halloween

Alla Harry Potter

halloweentown

trick or treat

Coraline

Edward Scissorhands

Frankenweenie

Sleepy hollow

hocus pocus

Curse of chucky

Nu ska jag titta på Corpse bride med min syster, puss hej! <3

Gillar

Kommentarer