Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej mina fina! hoppas alla mår bra, jag själv mår toppen. Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt direkt, färgat håret bara. Min utväxt är ju mörk blond så de blev jätte fult och det bruna börja tappa färg så bara köpte en färg på ica. Sen idag har jag bara luggit i min säng och lyssnat på musik och kollat på serie.

puss&kram

Likes

Comments

hej mina fina! tänkte tipsa om en jätte god och nyttig smoothie som jag brukar göra.

det man behöver är: nån bas tex mjölk, fil (jag brukar ha mjölk). blåbär, hallon, ingefära, babyspenat, chiafrön och banan (om man vill ha den matigare kan man ha i havregryn) ha i valfri mängd med allting, sen bara mixtra i nånting sen klart!

Likes

Comments

Hej mina fina! idag har vart en bra dag faktiskt bara väldigt trött, behöver helg nu. som tur är är det ju det om 2dagar! dagen startade med Svenska lektion då vi arbetade med att skriva en uppsats om en dikt, inte så kul menmen va ska man göra. sedan hade vi SO med historia tror jag haha om USA mm.. efter det så gick vi till läkaren bara (privata skäl) och sedan lunch rast då jag och några kompisar gick till mig och åt lite, sedan till min andra kompis o hämta lite grejer bara. sen hade vi hemkunskap lektion och så lagade vi mat som var ungsrostade rotfrukter, falukorv, och någon sås till. det var inte så gott haha lite kanske men nja finns godare. sen hade vi bara språkval och då har jag SV/ENG först hade jag spanska men kan knappast engelska så bytte då till SV/ENG, då jobbade jag bara med matten för vi har matte prov nästa vecka så passade på så jag slipper göra det hemma. efter det slutade vi och då gick jag o hannah hem till hon oså packade hon lite och sen åkte vi hem till mej, sen stack vi till gymmet. sen har jag inte gjort så mycket mer.

ootd: Morris tröja, BIK BOK jeans svarta, Adidas skor svarta.

puss&kram

Likes

Comments

Hej mitt namn är Tuva Linnea Lindqvist och fyller 15 (02). Jag bor lite utanför borås, Svenljunga heter det. Bor där med min mamma Alexandra, min pappa Daniel, och min katt Alice. På fritiden är jag med kompisar och gymmar typ. Hoppas ni trivs på bloggen o fortsätter läsa den så blir jag glad, puss&kram!

Likes

Comments

Instagram@tuvalindqvist1