Lördag den 17 februari var jag på Marcus & Martinus konserten med min kära vän Molly som kom ända från Göteborg. Vi kom dit 20 minuter innan insläppet ungefär och det var super kallt. Förstår inte folk som sov över utomhus hur dom klarade det. Vi stod iallafall längst fram men när konserten börjat så blev det Såå trångt, går inte att beskriva hur trångt det var haha. Jag krånglade mig iallafall ut där ifrån och ställde mig lite längre bak men jag såg lika bra ändå.

Innan vi åkte mot konserten åt vi på Vapiano i Gamla stan (super mysigt).

Konserten var verkligen sååå bra och jag älskar Marcus & Martinus. Deras nyaste platta e ju bara för grym, går runt o lyssnar på den hela tiden. Vi var hemma ca 23 och då såg vi på Dirty Grandpa med min och Mollys familj, den var asrolig så rekomenderar starkt!

Nu är det bara sista veckan för mig till sportlov (så sköönt). Men såklart en proppad vecka med massa prov och läxor. Längtar skit mycket till sportlovet och åka skidor, ska bli Såå kul❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! I helgen var jag i Göteborg och hade det mysigt. Jag flög direkt dit efter skolan på fredagen och landade 18:26. Jag och pappa blev hämtade av våra kompisar som vi sov hos denna helg. Såklart så hängde ju jag med bästa Molly och vi hade det så kul.

Dagen efter var det lördag och vi drog oss in mot stan, mot MC mässan faktist. Jag är väl inte värsta fanet sv motorcyklar men det var faktist en rolig upplevelse och så blev det ju såklart kul med roligt umgänge!! Vi åt lunch på en fransk restaurang som jag faktist inte kommer ihåg namnet på men gott var det iallafall. Pomfritten som jag fick var nästan lika smala som små barr, men goda var dom absolut. Det började dra sig mot kvällen och vi mös framför talang med massor med godsaker. Älskar verkligen talang nu när Bianca är med!! Tror nog ingen har missat att hon en en ny jurymedlem haha.

Söndagen kom och det var dags för oss att resa mot Stockholm igen. Göteborg är verkligen en super mysig stad, har alltid älskat den. När man flyger dit känns det som att det är så nära för de går så otroligt fort! Vi satt på flygplatsen i ca 40 minuter på ”Joe and the juice”. Ååh vad jag älskar deras smoothies och framförallt deras avokado macka med kyckling. Vi flög till en otrolig fin solnedgång hem som ni ser på bilden. Detta var en kort men super mysig helg och hoppas att eran helg också vart bra<33

Likes

Comments