Idag är det lördag så skönt med ledighet. Denna veckan i skolan har varit extra jobbig eftersom vi haft två prov men det gick bra så det behöver vi inte tänka på nu. Idag har jag bara tagit det lungt. Jag har tagit 1 instagram bild och sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag tänkte plugga en liten stund nu innan jag ska på fest. Men frågan är om jag orkar. Däremot borde jag göra det så jag inte halkar efter i ämnet. Sen måste jag städa lite och äta något litet. Kanske en knäckemacka som verkeligen har blivit en ny stor favorit hos mig. Även om jag har tandställning och inte får äta knäckebröd så äter jag det ändå eftersom det inte är så hårt och skaddar inte jätte mycket det beror ju såklart på vilken sorts knäckemacka man äter. Det värsta som kan hända är att tråden ramlar av och då kan man bara sätta på den igen. Nu ska jag plugga så hörs vi sen.

<3 <3 <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram.....

Ni har väll inte missat min instagram. där finns mer uppdatering än vad det finns på bloggen. Däremot kommer jag försöka uppdatera mer på bloggen.

Nu är det första gången jag skriver ett blogginlägg på datorn. vi skulle skriva en insändare på lektionen idag och slutade med att ja skrev på datorn. Jag blev förvånad eftersom det var så lätt att skriva på datorn och jag kände verkligen att jag bara ville skriva ett blogginlägg direkt. Jag vet inte varför men det kändes så mysigt att sitta där med sin egna illa dator och bara skriva med min stora mysiga tröja. Jag som drömmer om att blogga och hålla på med instagram som heltids jobb så kändes det som att jag var lite på den vägen. Aja ni får ha det gött.

STORA KRAMAR

Likes

Comments

Fredag!!!!

En jobbig skol vecka är äntligen avslutad. Det har varit mycket nytt nu när jag har kommit upp till högstadiet. Mycket nytt folk,lärare osv. Även prov och tester samt presentationer och mycket mer. Men jag tycker det är roligt med en ny skola och allt annat nytt förutom alla läxor och att sluta sent som är det värsta jag vet. Just nu går jag på en skola där man har profilen fotboll som gör att jag spelar 3 fotbolls träningar på skoltid och 2 dagar med idrott så mycket träning blir det ju också som säkert gör att jag blir mycket trött. Sen är ju inte maten det godaste heller. Men det fixar sig.

<3

Likes

Comments