En sån där riktigt dålig dag, helt utan anledning har det varit idag. Usch.
Idag ville jag bara gå allt annat utom min linje allt utom min skola.

Tänkte mig bort på lektionen & sökte efter resor som utbytesstudent eller bara språkresor. Hade varit så himlans skönt att bara åka ifrån allting nu. Fy, gillar inte hösten, får alltid sån ångest (också utan anledning).
Tänk ett år i USA eller England eller Australien, hur underbart?!?

En av Ansiktets låtar från deras nya EP!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började tio över åtta med besök bakom kulisserna på Stadsteatern slutade där när vi var färdiga runt klockan tio! Kändes rätt onödigt att ens åka till Borås för inte ens två timmar..

Sen gick jag, Tim och Johannes till McDonalds och åt! Åkte sen direkt hem & sov hihi, ska börja plugga snart. Som jag alltid säger att jag ska men aldrig gör wish me luck


Likes

Comments

Väldigt händelselös dag. Så tråkigt fast ändå mysigt att det är helmörkt när man åker till skolan och helmörkt när man kommer hem.

Köpt nya mediciner, som förhoppningsvis kommer hjälpa, till min älskade hosta som gjort att jag antagligen hostat sönder ett revben, love life
Hoppas ni haft en bra tisdagBild sen i somras

Likes

Comments

Eller inte. Haft en lugn söndag och helg överhuvudtaget.
Igår sålde jag och mamma ut massor av våra gamla kläder som vi bara ville bli av med på kommersen i Göteborg. Jag köpte en kort mockajacka där också, kunde inte hålla mig ifrån att kolla runt. Letat efter en sån så himla länge, det är ju egentligen för kallt att ha på sig nu, men men.
På kvällen åkte jag & Jennifer till Wilma och bara hade det mysigt.

Likes

CommentsMysig, lite sen, lunch med mamma i Göteborg!

Likes

Comments

Alltså Rebecca & Fiona, äckligt babeiga
Likes

Comments

Äntligen lördag, jobbade imorses, hårt att gå upp så tidigt när man vet att man egentligen får sova hur länge man vill om det inte vore för jobbet.. Slutar alltid med att jag panikvaknar tio minuter innan jag måste gå, mer typiskt mig blir det inte.

Min kväll blir en lugn en, ska bara träffa kompisar och ha lite myskväll!

Mamma hade gjort bananpannkakor tills jag kom hem, hon är ganska bäst ibland.


Likes

Comments

Uppdaterandet är har väl varit under all kritik det senaste, skrattretande dåligt. Men det har att göra med att jag har legat sjuk sen förra måndagen. Tror inte att ni hade velat läsa om hur synd jag tycker om mig själv när jag är sjuk, det tvingar jag på dom som jag står närmast istället stackarna. Jag har verkligen lyckats få nästan alla lättare sjukdomar man kan ha på en och samma vecka. Trodde att jag var frisk igår och gick till skolan då vi var på studiebesök på svt i Göteborg, men det inser jag nu att det var rätt dumt gjort.

Har iallafall under veckan letat massa inspiration till sovrummet. Vill så gärna ha ett sånt där riktigt fint som folk tänker, åh så vill jag också ha det!

Likes

Comments

Spenderat min helg hos min faster och hennes pojkvän i deras lilla studentlägenhet i Halmstad. Riktigt mysigt då vi knappt ses längre efter hon flyttat dit. Vi var jämt med varandra innan, det bara skiljer fem år på oss. Som en storasyster jag inte hade!

Vi var på bomässan på lördagen, men det var inget att ha så vi drog hem, gjorde iordning oss och gick ut för att äta på Norreport.
Efter det åkte vi hem igen och hade en mysig hemmakväll.

Igår var vi på Väla köpcentrum i Helsingborg.
Drog dit ganska tidigt så åt frukost där, som blev frozenyoughurt. Mums
Köpte bland annat en jacka och en halsduk.

Hoppas ni haft en bra helg och en inte lika grå måndag som mig, puss hej

Likes

Comments