550 reps challenge

Første dagen i karantene er overstått, og jeg må innrømme at denne dagen har vært utrolig lang.. Det kan jo selvfølgelig også ha noe med at jeg er jetlagged og våknet 04 idag tidlig.

Jeg har fått gjort unna et par ting idag, men aller mest følt for å ligge i sofaen og se serier hele dagen. Av en eller annen grunn føler jeg at jeg må gjøre noe nyttig, bare fordi jeg skal være hjemme i to uker. Tror de tankene kommer fordi man overalt på sosiale medier leser om folk som er redde for å slappe av, eller kjede seg. Men det er jo lov å gjøre det en gang i blant også tenker jeg, og hvertfall dagen etter en tjuetimers lang reise.

Som dere kanskje ser så har jeg fått fikset på designet idag, både her og på Facebook siden min. Jeg har også hatt hjemmekontor et par timer og fått trent.

Jeg synes hjemmetrening kan bli utrolig kjedelig, og er noe jeg vil få gjort raskt og effektivt. Derfor har jeg laget forskjellige økter med høy intensitet, som ikke nødvendigvis trenger å vare så lenge. Disse har jeg delt med danserne mine, og både de og deres foreldre syntes dette var morsomme og slitsomme opplegg. Tenkte derfor å dele dagens lille økt her med dere også.


550 REP CHALLENGE

100 SQUATS

90 SITUPS

80 HIPTHRUST (med restistanceband)

70 TÅHEV

60 JUMPINGJACKS

50 BULGARSKE UTFALL (25/25)

40 MOUNTAIN CLIMBERS

30 FROGPUMPS (med restistanceband)

20 PLANKE (opp og ned tjue ganger)

10 BURPEES


Jeg utfordrer dere til å gjøre denne på tid! Da får man mer press på seg, og en ordentlig tung og intensiv økt.

Gjerne kommenter om dere velger å prøve!

Liker

Kommentarer