Hade tänkt dela med mig av lite bilder från helgens bergsbestigning, planen var att göra det redan i Söndags men jag har rent inte haft tid eller ork förrän nu.
Vi tog oss till toppen och allt gick bra, men på vägen tillbaka pajjade mina knän av all utförsgång så det tog flera timmar längre än planerat, men i övrigt blev det en bra resa!

Likes

Comments

Nu börjar en av mina få ledigveckor leda mot sitt slut, imorgon blir det jobb.
Har hunnit med ganska mycket iveckan, min lediga tid brukar mestadels bestå av panik pga att den snart kommer ta slut haha, men denhär veckan har varit fylld med trevligheter.
I början av veckan hade jag lisa här på besök några dagar och i fredags testade jag och min familj på höghöjdsbana på Skellefteå Adventurepark vilket är en anläggning med olika hinderbanor bland trätopparna som du går igenom med sele, den högsta är på 12m om jag minns rätt. Det är inte något jag testat på tidigare så det var väldigt utmanande, men framförallt roligt.
Igårkväll bestämde jag och hjärtat oss för att åka till stugan och fiska så vi blev kvar där till idag och årets första dopp är avklarat! Bättre sent än aldrig.
En bättre ledigvecka helt enkelt!!

Likes

Comments