This week

Hejsan!
Eftersom att det har gått så lång tid sedan jag bloggade, tänkte jag skriva lite snabbt vad som hänt varje dag.

Måndag
I måndags tog jag, Elna och hennes lillasyster tåget till Höör, men först kelade vi med deras kattungar som är drygt tre veckor gamla. Bilder finns på de små söta kattisarna inne på hennes blogg @elna. Sedan när vi kom fram till Höör station hämtade Elnas morfar oss och körde oss till hennes mormor och morfar sommarstuga. Jag och Elna bodde i en liten stuga där det fanns två sängar ett bord, men de var allt man behövde. När vi kom fram bäddade vi och sedan åt vi och fikade lite senare. Senare åkte vi och badade i en sjö och de var otroligt kallt men ändå enormt svalkande. När vi kom tillbaka hem spelade vi Yatzy sedan åt vi och sedan borstade vi tänderna och gick in i stugan. Vi somnade rätt så snabbt och de var viktigt att vi var pigga eftersom att nästa dag skulle vi paddla ungefär 2 mil.

Tisdag
Vi vaknade i normal tid ungefär nio. Sedan bytade vi om till varmare kläder, gick in åt frukost och borstade tänderna. Vi packade sedan en matsäck med olika sorters mackor och lite frukt. Vi tog även en stor sopsäck som vi stoppade ner allt i, ifall att man välter kanoten elr om det börjar regna. Vi körde ner till där ägarna lämnar kanoterna. Och ditt tog det drygt fem minuter med bil. Men sedan bar vi kanoten 200 m ungefär. Och det var jobbigt, man fick så ont i fingrarna. Men sedan la vi ut kanoten i vattnet och hoppade i och började paddla helt enkelt. Det var jag som satt fram i kanoten och Elna back. Jag paddlar och håller i hastigheten och Elna styr, sedan var jag tvungen att hålla utkik efter stenar, men det var super svårt eftersom att det var soligt ute och det speglade på vattnet, men det gick super bra med allt vi fastnade bara tre gånger men de var på grund ut av att det var så grunt överalt i Rönne Å. Ibland regnade och ibland var det strålande sol. När vi hade drygt 2,5 kilometer kvar tills vi skulle hoppa av tänkte vi fika, men det kunde man inte på det stället så vi fick paddla vidare. Senare mot kvällen var vi super trötta så vi gick in i stugan super tidigt och la oss.

Onsdag
I onsdags gick allting super snabbt vi gick upp, åt, gjorde oss klara och sedan hade vi hoppat av bilen och satt oss på tåget. Det gick väldigt snabbt åka till Hyllie, sedan hoppade vi av och gick in på Emporia där Elna handlade lite. Eftersom att vi väntade på Elnas pappa och han skulle inte komma fören om förtio minuter. När han kom åkte vi hem till Elna var där lite och sedan tog jag cykeln hem och sen vet jag inte vad jag gjorde på kvällen, haha.

Torsdag
Igår var en chill dag, sedan åt jag en banan och kanel muggcake till frukost, som var super god. Sedan vid tolv spelade jag och Filippa lite spel på datorn och sedan kom hon över för att vi skulle tälta. Vi satte upp tältet, sedan gick jag på träning och sedan kom jag tillbaka och vi åt sushi på kvällen sedan gjorde vi i ordning inne i tältet, och sedan tittade vi bara på min iPad på lite olika små klipp på youtube och sedan somnade vi.

Fredag
Vi vaknade för drygt en timme sedan och nu eh vi bara inne på mobilerna, och skA snart på in och äta frukost.

Men ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi!

Gillar

Kommentarer