Inköp från Spanien

Nu tänkte jag dra igång en mini "haul" från när jag var i Spanien...

Ett neonrosa nagellack som jag köpte i en butik, drygt 15 minuter från hotellet.

Denna ögonfransböjaren köpte jag i en affär som låg bara några hundra meter från hotellet.

Concealer från Maybelline New York, som jag köpte i Benidorm, Spanien. Denna concealern heter "Light". Jag vett inte om den heter något mer, men det är det som står på förpaktningen och det är samma sak på fondationen.

Foundation från Maybelline New York, som jag köpte i Benidorm, Spanien. Den som jag köpte, som passade mig bäst heter "30 sand".

Den a sminksvampen är från Maybelline New York. Den är är lite udda eftersom att den har en pinne att stå på och att den är väldigt liten. Men jag blev ändå nöjd med den, fast det var den ända som fanns, som jag hittade. Denna köpte jag iallafall inne i Benidorm i samma affär som jag köpte Concealern och Fondationen.

Jag köpte denna smilekudde i en affär längst havet som var drygt 25 minuter från hotellet. Jag är inte säker men jag tror att jag köpte en powerbank och ett ankleband. Men nu hittar jag dem inte, så antingen köpte jag dem inte elr har jag tappat bort dem.

Detta fick bli allt, jag tänkte först ha med saker som jag köpte den senaste veckan, men detta inlägget skulle blivit alldeles för långt då. Antingen kommer de upp imorgon elr senare i veckan. Men ha en fortsatt trevlig onsdag!

Gillar

Kommentarer