26 oktober

Hejsan!
Idag är det måndag så det betydde att det var skola för min del. Jag började tio över nio och sedan hade vi inga roliga ämnen alls idag. När jag sedan kom hem åt jag för att jag åt ingen skolmat, samtidigt pluggade jag till mitt No prov som jag har på både onsdag och fredag. Men det är väldigt skönt eftersom att jag har studiedag så jag kommer bara göra skolarbete hela dagen.

Sedan så hade jag träning, jag och min kompis Filippa brukar alltid ta bussen in till träning fast idag fungerade inte. För att bussen kom aldrig trots att det skulle kommit två bussar under den tiden vi stod där, så min mamma skjutsade oss. Träningen var jobbig men inte alls i närheten utav de vi brukar ha. När jag kom hem från träningen så duschade jag av mig och hoppade sedan ber i poolen för att sedan gå in i duschen igen.

När jag var klar tittade jag på Solsidan maratonet på kanal 12, det var säsong 3 och jag tror att de ca fyra avsnitt så två timmar men det var kul så det är det som spelade roll (hhahahahaha).

Fast ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi😘

Saknar alla nöjesfält, fast hoppas att det blir Tivoli i Köpenhamn på halloween🎡🎢🎠🎃

Gillar

Kommentarer