Får rysningar, får känslor, får så mycket.
Den berör! PÅ ETT BRA SÄTT!!!!


Likes

Comments

Klockan var väl vid denna tid när jag & min dåvarande pojkvän john låg & sov.. Kommit hem efter haft hel dag med linnea & denise! IAF, Vaknade av nått men tänkte väl de bara var nått flygplan,vet inte riktigt vad det var jag tänkte på! Visste iaf linnea var på väg hem till ed.. Nästa morgon kom jag ner i köket & där satt mamma och prata i telefonen! Gick till kylen och lyssnade lite vad/vem hon pratade om.. Sen berättade mamma när hon lagt på att det var en hemsk krock upp igenom dalsland.. Några ungdomar som krockat med en älg. En var medvetslös och hade allvarliga skador, den andra klarade sig utmärkt och den tredje klarade sig inte. Det var en flicka från ed.

Jag tänkte ju att såklart var det inte linnea, kai & robin. Aldrig, de skulle aldrig hända dom ? Sen hade min bästa vän denise ringt mamma, jag skulle ringa upp! Efter en stund kopplade de lite för mamma, du jess, du ska nog ringa denise, hon sökte dig och tror nog hon var ledsen, eller kanske förkyld ? aja tänkte ja! Jag får la ringa & höra vad hon vill! Hjärtat bultade på en aning då tills hon svara. Då kom john ner & satte sig. " Hej gumman, vad gör du, du hade ringt, hur är de?? " sa jag. De tog en stund för denise o. svara. "De e inte bra jessica.. " " neheee? vadådå? "
" har du hört om krocken ? vet du vilka de är ? de är linnea jessica, linnea e död. Förstår du ? Gud ångrade sig & tog tillbaka henne!!!! "

Så var de för 5 år sedan idag, den smärtan, sorge, känslan, tankarna.. Ja vet inte om ni blivit av med någon närstående? De har då iaf jag, och de är det fruktansvärdaste man kan göra. En sån sorg går inte att beskriva. Alla kommer göra det någon gång i livet. Men en kompis som man uppskatta så! Det var tjejen som man kalla " sunshine " hon lös upp allas närvaro! Då menar jag allas närvaro, var man depp, trött, ledsen, arg så kom lilla linnea framskuttande och skrattade med sitt speciella grisskratt och sa de att, ge dig, de är en gång man lever, uppskatta det!!!!

Ni vet, jag minns kramen jag fick, den varma och goa kramen. Minns att hon hade flätor, sin röda goströja och klaga över att se ut som hon gjorde. Men de spelar ingen roll hur hon ser ut. Den tjejen hade en sån varm personlighet så man brydde sig inte om de.

Jag saknar dig så fruktansvärt mkt, saknar ditt leende, ditt skratt, din närvaro, ditt sett att göra mig (oss) glada! I MISS YOU. Inga minnen vill jag ha, jag vill ha dig. Ser framför mig du ligger i den benvita kistan på begravningen, den fullsatta kyrkan och alla dessa tårar. Din familj och din bror som sjöng så fint. jag hade sån panik på begravningen när de skulle sänka ner dig. Jag ville stoppa allt och bryta upp kistan och rädda dig! Det är inte rätt, de e fan inte rätt att någon underbar som DIG ska ligga där.. Den dagen bestämmde jag mig att hata gud, att inte ha ens den minsta tron på han eller himlen, att de är fan inte rätt. Men nu tänker jag till och vet vad du skulle velat. Att jag så klart tror på han. Du sitter där uppe spelar shack med de gammla som kanske gått bort pga åldern, eller alla dessa barnen som kanske gått bort vid födseln, drunknat som du läser godnattsagor för & berättar, visar var deras föräldrar e. Varför dom e där och att dom kommer få träffa dom en dag. Lär även alla ungdommar som kanske tagit sitt liv att vara glada, lära dom dansa ( som du älska ) Du e underbar & kommer alltid minnas dig! Som solstrålen linnea!

/ jess.

Jag ger dig min morgon är tillägnad till dig idag, den din bror sjöng så fint på begravningen! Alltid e mitt minne linnea.


Likes

Comments

Alltså nu har jag verkligen bestämmt mig för det här.

att börja blogga på allvar på www.jesswa.blogg.se ;) Ska göra sidan fin, eller kristina ska .. Men den ser ut som den gör så länge men sen så! :) Då blir de bloggning. Inget tråk med depp & illa! Utan nu kör vi framåt :) Ska även fixa mer bilder jag tar på dagen osv. :) de blir najs! Så följ den! :) over&out,

Likes

Comments