Lite kul med höst ändå. Dricker liksom med te än någonsin. Vardagslyxar med sushi. Pluggar med fina/duktiga/hjälpsamma klassisar. Och är allmänt inne i ett kreativt flow. Hade seriepremiär också, typisk kul grej. Nu ska jag iväg och redovisa min portfolio som jag kodat ihop, plz håll tummarna att allt fungerar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså jag har blivit kattmamma!!! Lexi gör mig numera sällskap. och även om hon ständigt lägger sig på tangentbordet och springer runt sju på morgonen är det så himla mysigt att ha henne här. Annars börjar rutinerna infinna sig. Plugga, träna, äta, sova på repeat. Men detta ekorrhjul gjorde lördagens taco-middag till något speciellt. Och en lyxfika skadar väl inte? 

hejsålänge!

Likes

Comments

Söndag. Storstädade, pluggade, tvättade och gömde det smutsiga håret i en keps. Är typ redo för måndag nu. Och femton pass på 13 dagar dagar. Nu ska jag somna till regnet.

Likes

Comments

the real life har börjat. Men från att ha varit en förvirrad själ 8.00 i måndags, börjar det så här på onsdag eftermiddag ordna upp sig. Och från att ha varit relativt opepp är jag nu mest inspirerad och ser fram emot att koda hemsidor, UX:a och interaktionsdesigna i höst, mvh klyschan själv. Övrig tid spenderas i hallen, gymmet eller diverse lämpliga team-bonding-platser, typ på en brygga vid en spegelblank sjö.

Nu ska jag ta vara på min lediga eftermiddag/kväll. Hejss!

Likes

Comments

Highlights: Avslutade mitt summer intern (=några veckor ledigt). Hade en heldag på böda med asfint väder och asfina vänner. Spenderade en vecka på åland med familjen och BARA tog det lugnt. Såg lite fotboll.

och nu har jag flyttat hem till Norrköping ingen. Känns så bra att vara tillbaka!

Likes

Comments

Sorry för radiotystnad. Jag lever!!! Tänkte att jag skulle summera allt det som inte nämnts här men insåg samtidigt att jag spenderat mest tid på ett kontor. inomhus. framför två skärmar. Kanske inte superkul att läsa om. Men lite annat har jag faktiskt haft för mig. Typ detta:


☛ Kalmar

Att vi lyckades tajma in en helg där alla kunde, bara det är något som inte händer varje dag. Sen var det en mycket bra helg också, lätt en av vårens bästa!


☛ Stockholm

I slutet på maj visade jag mina favorite aussies stockholm, tillsammans med Carl och delvis Sean, typ genom att äta ASGOD brunch, shoppa, turista, dansa och ligga på min soffa (skönt ju).


☛ Norrköping

Sista veckorna i norrköping vill jag minnas som soliga och att de innehöll uteluncher, sena kvällar i skolan och en asfin pre midsommarfest med klassen.


☛ Bråvalla

Det blev lite bråvalla i år igen. Så himla kul, men när jag och Paulina kramade varandra hejdå söndag eftermiddag möttes vi i ett gemensamt "Kul hörrö! Det här gör vi inte om". Möjligtvis kanske finns det en chans om coldplay kommer, eller om det är asfint väder, konstaterade vi sen. Men lera, jobbiga tältgrannar, non stop festande, snodda brassestolar, trasiga tält+regn och annan misär är jag för gammal för mvh tanten.

MEN det är ju något så himla speciellt med det som händer med publikhav när alla kan texterna och dansar och skriker och hoppar. Tack för dom ögonblicken


☛ Köpenhamn

Alltså om man kan bli kär i en stad så var det exakt vad jag blev i helgen. Köpenhamn blow me away. Mycket pga de awsomness till sällskap och den FINA airbnb lägenheten vi bodde i. Men värt att nämna är också arkitekturen, designen och stämningen. Ska bo här någon gång i mitt liv!

Mer bilder på http://vsco.co/fridz/

Summan av kardemumman: Långa dagar på kontoret har kompenserats med helger jag inte ville skulle ta slut.

Likes

Comments

För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är idag. Jag stod där nysingel, osäker och ledsen. Utan något jobb eller exakt plan för framtiden. Jag fattar inte riktigt hur hon vågade flytta till en helt ny stad och utbildning utan känna en enda människa. Bara lämna allt hon någonsin kallat trygghet, i hopp om att bygga upp något ännu bättre. Och jag kan inte riktigt förstå att det var precis vad som hände. Att jag nu står här med nya, fantastiska vänner i en stad och utbildning jag trivs bättre än bäst i. Jag har fått bekräftat att jag brinner för olika typer av visuell kommunikation och som bonus har jag hela året fått jobba som kreatör på vårt kårhus marknadsföringsavdelning + fått sommarjobb som grafisk designer + kommer jobba som art director på kommunikationsbyrån Kindergarden nästa år (!!!!!!!). Alltså nyp mig i armen. Alla delaktiga, jag är evigt tacksam<3

Första veckorna i Norrköping

Likes

Comments

Titta på treornas exjobb > rapportskrivande. Inspirerande, wow och popcorn. Låter bilderna tala för sig själva.

Likes

Comments

Hallihallå! Det närmar sig sommar pga:
- Ena dagen är det 20 grader, andra snöstorm (dvs typiskt snart-sommar-väder).
- Jag skriver på sommarjobbsavtal (!!!!!)
- Jag skissar på mitt sista marknadsföringsuppdrag för trappan
- och gör mina sista skoluppgifter för denna termin
- Jag gör sommarplaner (vilket är fett svårt när man tydligen ska jobba heltid för första gången på 2 år hjälp)
- Jag pintrestar sommar outfits<33
- Det är ljust när man cyklar hem, vaknar, äter middag, ska sova (typ), ja alltid dvs.


Likes

Comments

SÅ, nu är denna långhelg/festhelg/valborgshelg/mycket braiga helg/vad den nu bör kallas över. Den har i vilket fall varit den bästa på länge. Jag har skrattat, klättrat i träd och dansat. Gått på bankett, hängt parken och ätit alldeles för många måltider ute (för min studentkassa dvs). Kan det plz vara helg hela tiden? Har sällan varit så skoltrött som nu. 

Likes

Comments