Vad är oddsen?

Long time no see! Så skönt att inte känna mig tvungen att skriva nåt här. Men idag hände nåt lite otippat. Inte superintressant men ändå otippat.

Idag lade jag ut min tavla på Blocket. Jag hade nämligen vunnit budgivningen på en annan tavla så på väg ut för att titta på den slängde jag upp min egenmålade tavla på blocket. Tavlan på auktionen visade sig vara i dåligt skick och jag ångrade köpet. Men då hade redan en blocketintressent hört av sig. När hon ringde tyckte jag mig känna igen accenten och när hon sa att hon bodde på östermalm kollade jag mina tidigare swishöverföringar och det var kvinnan jag köpte spegeln av (läs om det HÄR). Hur sjukt är inte det?

För övrigt var det väldigt roligt att göra denna tavla. Papper med decoupage och akrylfärg.

Hon köpte tavlan för 1800kr (nerprutad med 1000kr efter att jag sagt att jag gjort den. Väldig boost för självförtdroendet🙄) men hon kanske vill ha fler så det är väl lika bra att säga att man är upphovsman.

Gillar

Kommentarer

Jill,

Jag vill rekommendera eteriska oljor !
Du kan använda dem mot sömnproblem eksem, solbränna, insektsbett, fästingar, mygg, acne,
vårtor, lugnande, smärtstillande, vårdande, du kan använda dem för dina djur samt i mat/bakning.

Skutta in och läs mer om dessa oljor och glöm inte, jag finns för dig hela vägen 😊

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=26358167&enrollerid=26358167&isocountrycode=SE&culture=sv-SE&type=member

nouw.com/zheeva/varfor-eteriska-oljor---ar