Good surprise?

Igår kom N hem från sin basketresa i USA. Vi har sagt att vi inte ska köpa några julklappar i år men av nån jävligt underlig anledning köpte jag en jättemärklig t-shirt på nätet. Ni vet den där som ibland dyker upp på tv:n som en förbättra-din-hållning-tröja? "Vem fan köper en sånt?" tänker man. Jo, tydligen gör jag det..? haha, va fan. Hur som helst hade vi lite klappdelning här hemma igår. Mini-N fick en basketkorg och jag fick de här två vaserna 👇 från Jonathan Adler. Den konstiga spänniströjan åkte genast tillbaka i påsen den kom i. 

För att keramik ska se bra ut behöver man (i min mening) antingen en stor pjäs helt för sig själv eller tre, i olika höjd, som står i en liten familj. Jag köpte ju en hänkelvas för ett tag sen som nu inväntar två kompisar i höjderna 22-25 cm och 42-45 cm. Sen vill jag byta bort min taggboll från Jotex på köksbordet. till en ca 25 cm hög vit kotte. Jag har också en större vas i sovrummet som behöver kompisar i rätt storlek 😱. Nu när han köpt två som inte passar in i listan måste jag hitta en till vas! Och var ska de stå? Känner mig så himla otacksam. Det är lite som att vi är varandras Adan med gult-guld-ringen ni vet 👀. Imorse kröp jag ner bredvid min man (som sover ensam i minis rum för att hon inte kan fisa 🐘💨​ på natten och då skriker istället) och bad honom att sluta överraska mig 😂 

Gillar

Kommentarer

hannele
,
De behöver inga kompisar. De är perfekta paret ihop. Ta en ibland till andra rummet för ensamhet o sen tillbaks då den andra ”fisit” färdigt. Du skall se att det går.