Idag fikk Lucas være med på skolen med meg, det var stas !
Masse jenter rundt omkring han kunne flørte litt med, var med å hadde gym, der tanta sprang etter å passet på og fikk sove de siste 3 timene vi var på skolen.
God lunsj, yoghurt, sjokoladebolle og eplejuice var virkelig toppen på kaka for lille Lu <3

Nå ligger han flat ut i sengen sin, og sover tungt,
Imorgen skal vi sortere litt på rommet hans å begynne å rydde litt opp i klesskap og leker.
Vi skal pusse opp soverommene, og da skal han overta mitt rom :)

Håper alle hadde en super torsdag !

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Å være mamma og student er mer slitsom enn jeg hadde regnet med at det er.

innleveringer etter innleveringer, prøver som må leses til, oppgaver og ekstra tidlig opp om morgenen, lage middag med engang man kommer hjem og leke en liten time med Lucas før det er leggetid og lesing til langt på natt, for også gjenta akkurat det samme dagen derpå, at man blir sliten av det skal man ikke legge skjul på.

Nå som vi har 10 % fraværsgrense så blir det 10 gang vanskeligere når man er aleneforsørger og må være hjemme med sykt barn.
Lucas har endelig blitt frisk igjen etter nesten 3 uker med ørebetennelse før vi fant ut at han hadde skarlagensfeber, og trengte antibiotika, når jeg kom tilbake på skolen var det å skrive under på 4 varsler i 4 forskjellige fag...
Dette er heldigvis noe man kan ta opp med rektor om man har legeerklæring noe jeg så klart har, men dette kan ikke gjøres før karakterene skal settes.

Kan ikke legge skjul på at det er tøft når det står på, men blir veldig godt når man blir ferdig med studiene og endelig begynner i jobb, en god tanke er at man ikke lenger gjør dette for seg selv, men for noen som er fullstendig avhengig av deg.

I går fikk Lucas en stor pose med ullklær og var travelt opptatt med å prøve ut alle de nye klærne han hadde fått, deilig å se at han blir så glad for en pose med klær !

Likes

Comments

Endelig litt alenetid med typen når lille gull er på overnatting hos tantene sine !

Vi hadde en super kveld med bekjente der vi kjørte litt, og bestemte oss for å dra hjem litt tidlig så vi kunne kose oss litt hjemme.
Rundt 00:13 kjørte vi bak en bil som blinket oss foran han, der vi kjørte rett ut i grøfta og skrapte inntil et tre, politiet var heldigvis en stykke bak oss og bilen foran som var vitne til alt dette forsvant.
Tok en stund før det gikk opp for oss hva som skjedde, og vi klarte å gå ut av bilen selv.
Ingen ambulanse trengtes, vi var bare veldig skjelven og sjeleglad for at dette skjedde uten barn i baksetet.

Så nå holder vi oss hjemme i sengen, så får vi se bedre på skadene imorgen !

Likes

Comments