på alla sociala medier: @tufwa

Dricker Cappuccino & kollar på Trisha @ ett kafé i väntan på ett läkarbesök :) Längtar tills imorgon (pga helg) och är då klar med första veckan i skolan. Skönt! Vill göra något kul i helgen, känns som jag enbart myst och chillat i dagar nu. Pretty nice tough. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Kläder "hittade" i garderoben.. min systers träningsbyxor och ett linne utan axelband. Mkt enkelt! Jag har även klippt av mitt hår sen senast, älskar att ha kortare hår! Till sist, musiktips HÄR .Likes

Comments

hej igen! Nu är det höst, det betyder blogg-mode, lets go. 

Likes

Comments

Innan jag somnar brukar jag lyssna på Mr. Wonderful, tycker framförallt att Bronsons musik tillsammans med beaten bakom rappen är riktigt bra. Unikt från annan rap. Terry är en utav mina favoriter.

Likes

Comments

my key is future

Vaknade klockan 6, första jag gjorde var att gå in på Twitter & såg att Kendrick har släppt en ny singel, jag flög upp ur sängen, gick in på Itunes och köpte singeln & har nu lyssnat på den fem gånger. Det är underförstått att jag älskar den.

Solen skiner, det är Fredag och idag ska jag och Lissi till Quintus och Linnea i GBG, ska bli så mysigt. Vi satte på K.Dot i högtalar systemet i klassis nu, harmoni åhååhåh.

Okej, jag är glad och taggad idag, hoppas ni får en bra Fredag, kram!

Likes

Comments

?? ..thanks..

Finally Friday, imorgon börjar jag jobba lite senare än vanligt vilket betyder att jag inte kommer behöva gå upp innan solen imorgon, så fruktansvärt skönt. Finns inget värre än att vandra till jobbet i ruskigt, mörkt och kallt väder. Så bland annat därför är jag extra glad idag. Var även i Stockholm igår, drack kaffe, satt i solen, köpte lite läppglans och grejer, skönt. Och idag var det Fredag igen, förhoppningvis kommer folk vilja gå ut och dansa idag, är mer sugen än någonsin på det idag. Ska fortsätta glida omkring i skolis nu.

Likes

Comments