Jag tänkte skriva av mig lite på en sån här fin onsdags kväll !
Dagarna går och jag trivs bara ännu och ännu mer här ute på koster. Det är så härligt och få ett uppehåll från Lerum , de behövde jag ! Här ute finns det massor av killar, underbara vänner, familj och härliga jobbkamrater .. Det kan inte bli bättre !

De kommer inga inlägg framöver ..

Ha det gott alla som orkat läsa våran blogg nu kommer jag aldrig skriva igen ! Känner att jag klarar mig bra utan bloggen ;)
Ha de gott
/Amanda
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte bRa berätta att jag bloggar på en blogg som heter www.nattstad.se/baravi just nu för att dem som sköter den bloggen är utomlands i 2 veckor så jag har lovat att jag ska sköta den!
Så jag kommer alltså inte att blogga här längre! Och jag tror inte att jag kommer att börja blogga här sedan igen så hejda!:)
Puss moa!


Likes

Comments

Har inget roligt och berätta därför är de inget kul och skriva ! Igår idag och imon så jobbar jag så därför kommer de nog inte upp något inlägg förren söndag !

Ha de
Amanda(bild1)

Likes

Comments

Jag och Filippa tänkte först idag att vi skulle gå på bio.. Men det sket sig direkt för vi har verkligen vart jätte trötta!
Vi har vart ute och gått med hunden lite sen har vi bara degat i soffan!
Men det har vart jätte mysigt och man behöver sånna dagar också när man inte gör nått!men nu börjar vi rycka upp oss lite så vi har duschat och sånt. .. Och sen ska vi på middag igen men Elin och hennes mamma.. De ska bli kul!
/moaLikes

Comments


Frukost:k)

/moa

Likes

Comments

Nu Hr jag precis vaknat!!
Igår blev det väldigt sent för mig och Filippa.. Vi kollade på film och sen så slutade det med att vi bara snackade och snackade om verkligen allt, och det va hur mysigt som helst ! Det slutade med att vi satt uppe och pratade till typ halv 3.. Det va jätte mysigt!
Men iallafall så sover Filippa fortfarande och idag har vi grymma planer så ska väcka henne snart!!
Uppdaterar mera sedan!!

/moaLikes

Comments

Nu ska vi på middag snart och då ser jag ut såhär!!

/moaLikes

Comments

Haha OMG! Jag och Filippa kom precis in efter att vi har dansat i typ 2 timmar i regnet!! Hon håller på att lära mig en dans! Så roligt!!

Men idag så fyller Filippas pappa Jonas 42 år så grattis till honom!!
Vi ska göra lite roliga saker sen men de kan jag inte säga nu.. Och natten ska jag tillbringa med kära Filippa!!

/moa

Likes

Comments

Idag har jag haft jätte mysigt verkligen!!
Jag har gjort lite allt möjligt! Jag har iallafall träffat Elin och Filippa och det har vart jätte mysigt vi har snackat massa massa massa om bara massa löjliga tjej saker och det är jätte skönt att bara vara fett löjlig o tjejig ibland!
Men iallafall så tog vi en promenad till Ica och sen gick vi hem och det va jätte mysigt ! Efter det så färgade vi mitt hår lite .... 😂 HAHAH! Tro det eller ej men det fick bli lite rosa denna gången.. Men det stog på förpackningen att det skulle åka ut efter 3 tvättar så jag är lugn..
Men jag har haft det så himla mysigt idag och nu slutade det med att Elin sov här och hon sover redan.. Hon va väldigt trött efter en hel dag på jobbet, men iallafall så bloggar jag mer imån om planer och mer !

/moaLikes

Comments