Header

KIMONO/VINTAGE, LS TEE/LEVI'S (SIMILAR), TROUSERS/ALL AT SEA, SANDALS/SUICOKE, SCARF/HM x ERDEM

Et materiale som silke er så smukt og behageligt, at hvis man kan dække hele sin krop i det, så skal man gøre det! Jeg har med dette outfit valgt at kombinere det franske med det asiatiske, blomstertørklædet og bukserne har en meget harmonisk samhørighed, som jeg har valgt at bryde med de meget futuriske sandaler og prangende kimono fra Japan. Alt i alt et outfit som er både iøjenfaldende, harmonisk og behageligt!

-

A material like silk is so smooth, that if you're able to cover your hold body with it you should! With this outfit I combined the asian sandals and kimono with french inspired trousers and a floral scarf. Both styles go hand in hand, because the material combines them so well, and you're gonna look stylish and be comfortable at the same time!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

TEE/40s AND SHORTIES, HOODIE/BAPE x UNDEFEATED, SHIRT/VINTAGE(SIMILAR), TROUSERS/ASOS (SIMILAR), SHOES/VANS, HAT/GUESS VINTAGE (SIMILAR)

Når man finder den rigtige kombination af farver og mønstre bliver det næsten ikke bedre! Jeg har med dette outfit bevæget mig lidt ind i et jungletema, da jeg følte mig en tand eksotisk. Og det er nemlig dét der er det fede ved mønstre/print og de dertilhørende farver, at man kan gennemføre et tema, uden at det bliver for tosset. Jeg startede oprindeligt med trøjen, og kunne så ikke la' vær med at gå hele vejen pga det fantastiske camouflageprint.

-

It doesn't get much better than finding the perfect combination of colors and patterns. And it's a great way to complete the theme you're trying to accomplish! I went with the jungle look this time, because I wanted to highlight the perfect camo print from Bape.Likes

Comments

Contains affiliate links

JACKET/MINIMUM, TEE/BAPE (SIMILAR), JEANS/LEVI'S, SHOES/CONVERSE x JW ANDERSON, SUNGLASSES/VINTAGE

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ofte fravælger normale sorte jeans, da jeg synes det hurtigt bliver for kedeligt og intetsigende. Men er der noget de kan, så er det at skabe et fantastisk fundament for alle de andre farver man kunne få lyst til at ta' på, da sort jo kan kombineres med alle farver. Og det er egentlig det jeg gik efter med dette look, jeg havde ikke brug for nogle jeans som sagde synderligt meget, da resten af mit outfit nok skulle gøre arbejdet, og til netop det er sorte jeans perfekt!

-

It's no secret that i'm not too fond of normal black jeans, because it's just to basic and boring. But there's something they're really good at, and that's creating a base for the rest of your colorful outfit, because everything can be combined with black. And that's basically what i wanted to say with this outfit.

Likes

Comments

INSTAGRAM@tuehvitved