Den psykiska ohälsan är anledningen till mitt försvinnande från bloggen.
Den psykiska ohälsan är större än vad många ens anar.
Den är jobbigare än vad folk anar. Och det som gör det ännu jobbigare är att ingen kan se detta på en.
Även om jag förklarar mej i ord hur det känns, hur det är eller vad som händer. Så kan inte individen vid mej förstå hur hemskt det verkligen är. Hur hemskt det är att verkligen tro att man håller på att bli helt crazy i huvudet och dö.
Oftast känns det som jag är på en båt som gungar fram å tillbaka, kanske inte låter jobbigt men låt säga att du har denna känsla 24/7 och att den blir starkare och det blir snurrigare när..
hjärtat börjar slå hårdare, andningen blir svårare, svetten kommer som om jag sprungit ett stort maratonlopp i kylan dock för det blir ju kallsvettigt, händerna domnar, benen försvinner ibland med och även ansiktet ibland, skakningarna kommer som om jag har jordbävning fast i kroppen, verklighetskänslan är 0.
DET ÄR HEMSKT.
Och att varje dag känna dessa känslor osv är det värsta.
Att jag inte kan gå på bussen eller åka E4an eller gå en hel runda på stan utan att känna dessa känslor är verkligen knas..
Att ibland inte ens förstå VARFÖR dessa uppstår är ännu värre och att känna sej rädd för nästan allt pga detta är ännu värre..
En ond cirkel som aldrig verkar ta slut..

Har velat fram och tillbaka till att göra en video blogg om detta men behöver hjälp på traven till hur jag ska börja. Så om ni har någon fråga ställ den så svarar jag i videon om inga frågor ställs här i kommentaren så blir det nog ingen video då jag verkligen inte vet hur jag ska börja.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Det är lugnt, ingen fara lugna ner dej"
"Andas ta det lugnt du överdriver"
"Sluta noja"
"Det är inte SÅ farlig ge dej"


Dom där meningarna är det som minst hjälper mej när jag väl sitter där och skakar, med min andnöd, hjärtat som bultar upp till tusen svettningen som ökar, yrseln av alla obehagliga tankar som jag egentligen inte ens är medveten om riktigt just då men som ändå får mej att känna att jag tappar verklighetsuppfattningen helt.

I wish..👆🏼

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Ännu en jobbvecka snart avklarad. Har dock stängning idag på en fredag, jippiiiiie!..naah.
Min låtsas mormor och morfar kommer till oss idag på middag, mys! Det är våra grannar som jag och min lillebror i flera år sett dom våran mormor och morfar då dom behandlar oss som om vi vore deras barnbarn. Sjukt fina människor.
Senare ikväll lutar det åt utgång iallafall! Hade jätte gärna velat ta en nap innan but aint nobody got time for that!

Likes

Comments

Började jag med att bara chilla hemma på fredagen, var verkligen behövligt!
På lördagen alltså igår så åkte jag till Härnösand tillsammmans med min familj till några familjevänner. Vid elva på kvällen var vi tillbaka i Sundsvall och då skjutsade pappa mej hem till Mirlinda. Vi drog sedan ut. Slutade med att vi hamnade på Oscars. Och som jag sagt förut så känner jag bara mer å mer för varje gång jag är på Oscars hur mycket jag vuxit ifrån det. Kändes verkligen som jag klev in på typ polar igår när jag kom till dansgolvet. Kollade runt på alla å stannade upp och tänkte för mej själv hur man kan tycka att det här är värsta roliga grejen att göra varje helg typ. Visst att man går ut nångång, om det är evenemang eller någon fyller år. Men att gå ut för att bara gå ut det är synd. Haha det är synd att det finns så lite alternativ för att göra i denna tråkiga stad..
idag är det söndag och idag har jag varit och gymmat med Sanna och även träffat mert enstund. Jag och Sanna drog till mej efter gymmet och lagade middag och åt. Senare drog vi till Ica och handlade lite och en sväng på Max vart det också. Efter det åkte hon hem och jag duschade. Ligger nu i sängen nyduschad och alldeles alldeles törstig efter duschen så måste gå ner och dricka vatten snart så avrundar detta inlägg här :)

Likes

Comments

Tror ni på spöken? Tror ni att folk efter döden är närvarande hos oss?

Jag tror absolut på själar. Tror att folk efter döden är närvarande. Känns kusligt med den tanken ibland. Men jag tror verkligen det.

Hade en kill kusin som gick bort för flera år sen i en bilolycka i Iran. När jag var 14 och var i Iran så hände något märkligt en kväll. Ibland brukar vi sova uppe på taket hos en av mina mostrar för det är så svalt, skönt och mysigt. Så en kväll så sov vi där upp på taket jag min moster och några fler ifrån släkten. Det var bara min mamma och en av mina tjej kusiner som valde att sova inne i huset. Dagen efter då vi vaknar kommer min mamma och tjejkusin upp till oss på taket och ser helt vettskrämda ut. Dom frågar vem av oss som har tagit ner min kill kusin som dött, vem som tagit ner alla hans sängkläder och lagt i vardagsrummet?
Alla vi som var på taket vart som ett stort frågetecken, ingen av oss hade gjort detta. Alla vart jätte chokade. Vi insåg då att det måste varit han själv som kommit och hälsat på. Hans själ alltså..

Igår hände en mystisk grej på jobbet.
Jag satt i ett klassrum på jobbet, jag satt där tillsammans med en annan lärare innan jag slutade och pratade lite. Helt plötsligt rör en stol på sej.. stolen stod på golvet helt vanlig men sen var det som att den drogs åt sidan. Jag vart i chock! Både jag och min arbetskollega ställde oss upp för att kolla om det var nån bakom lådorna men det var inget barn där så vi antog att det kanske kan ha varit en själ där med som vill bli hörd, sedd eller vill säga något, men frågan är vad? Och vem..?

Likes

Comments

Oj oj oj vad jag är dålig på att uppdatera alltså..
Har haft så mycket nu. Började jobba i måndags och har ju vänt på dygnsrytmen helt under lovet så har haft väldigt svårt att sova om nätterna.. har varit helt slut efter jobbet varje dag då jag sen i måndags fram tills nu bara fått runt 14-16 timmars sömn, på 5 dagars alltså, not good.
Har denna vecka alltså bara jobbat sen slocknat då jag kommit hem. Dock hunnit hänga med Sanna & Mert lite.
Idag är det fredag och jag ligger i min säng med kisse och chillar.
Tänlte att jag kunde göra lite musicaly videos när jag ändå bara är hemma men jag orkar verkligen inte ens sätta mej för att sminka mej och piffa upp mej osv, haha så får kanske bli imorgon!

(Gammalbild)

Likes

Comments

Har chillat hela helgen med Mert och även hunnit hängt lite med Mirre. Var på bio med Mert ikväll (lördag) vi såg på Måste Gitt. Och jag svär den va tväääär tung. Både jag och Mert tyckte den va sjukt bra! Rekommenderas verkligen! Det ända jag kunde tänka på efter filmen var bara att det är så himla sjukt att all den kriminaliteten som filmen handlar om händer på riktigt runt omkring oss just nu. Knas.

Likes

Comments

Ja men tjenare.
Varit på bio tillsammans med min mor och lillebror idag! Vi såg på filmen Sing, en tecknad barnfilm som var grymt bra! Både skrattade och grät en massa under filmens gång. Åt nyss en sen middag och ligger nu i sängen med Kisse och myser. Ska strax ta en liten promenix till Cookie. Wish me good luck cuz det är kallare än kallast där ute idag! -24 😩

Likes

Comments

Alltså har gått och blivit helt besatt av serien skam!
Har under den senaste tiden sett många prata om denna serien på Facebook osv men jag var inte så intresserad av att kolla då jag typ aldrig kollar på filmer/ serier längre. Men min "kusin" Aysu sov hos mej i förgår och då bestämde vi att vi skulle se den och jag kunde seriöst inte sluta kolla! Ville bara se mer och mer. Har både skrattat och gråtit till denna serie den får 10 av 10 av mej! Har sett klart både säsong 1 & 2, fick veta att säsong 3 kommer 6 januari med under text. För er som inte vet så är Skam en serie som utspelas i Norge så dom pratar alltså norska. Det handlar om det vi tjejer gillar allra mest KÄRLEK och det är såklart även mycke drama som händer! Verkligen en riktigt grym serie ni tjejer som inte sett den än you should do it now now now! Orkar inte vänta två dagar till utan att se skam haha :( vill se säsong 3 nu!!!! Men måste ha tålamod då.. hade varit kul om det fanns någon liknande film eller serie? Någon som vet? Hola at me then!

Likes

Comments