KEUNE

Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick. Läs mer under Pr & Policy.
Inlägget innehåller även affilatelänkar märkta med *.

Jag har testat en hel del av Keune's hårprodukter och speciellt fastnat vid deras hårinpackingar.
Dom luktar så så gott och dom återfuktar mitt torra hår, gör det mindre frissigt och allt känns bara så mycket fräschare.

På bilden ser ni Keune's shampoo och balsam ur serien Keratin Smooth* .
Dessa tillför keratin till håret som är ett svavelhaltigt protein som utgör grunden för bland annat hår och naglar. Det stärker och skyddar håret, återfuktar och ger glans. Jag älskar dessa och dom luktar underbart!

Keune Keratin Smooth Shampoo kostar 199:- för 300ml och finns HÄR* .
Keune Keratin Smooth Conditioner kostar 199:- för 250ml och finns HÄR* .


För några månader sedan fick jag hem Keune Miracle Elixir Keratin Spray och ett tag efter Keune Vital Nutrition Thermal Cream. Har testat dessa ett bra tag nu och tänkte berätta lite mer om dom.


Keune Miracle Elixir Keratin Spray är ett spray för hemmabruksbehandling som egentligen ska användas efter en salongsbehandling som heter "Miracle Elixir Booster". Jag har ju inte gjort någon behandling på salong men har använt den här ändå och gillar den.

Den ska skydda och återuppbygga hårstrukturen. Den innehåller kokosnötsolja som fungerar som fuktgivande. Jag kan inte säga att jag märkt någon större skillnad efter att ha använt den här mer än att det är superduper-mycket enklare att borsta igenom håret. Även denna luktar underbart.

Jag hittar dessvärre svensk hemsida där produkten säljs. Dock kan den ju finnas på ställen som ni vet säljer Keune. Värt att kika!

Keune Vital Nutrition Thermal Cream är precis som den låter; en kräm till för att skydda ditt hår inför värmestyling och alla värmeverktyg man kan tänka sig använda och samtidigt återuppbygga skadat hår.

Konsistensen är väldigt krämig och en aning kladdig. Den ska appliceras på blött hår och jag tar alltid i lite av krämen varje gång efter att jag duschat, vare sig jag tänkt använda värmeverktyg efter eller ej.

Även här kan jag inte säga att jag märkt någon skillnad, vilket jag egentligen inte vet om man kan av just sådana produkter? Dock så hjälper även denna till en hel del när jag borstar mitt hår och gör det lätt att borsta igenom.

Keune Vital Nutrition Thermal Cream kostar 199:- för 140ml och finns HÄR* .

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Jättebra tips! 😃 Kramis

starbys.se
MALIN,

Aldrig hört talas om detta märket tidigare faktiskt! Kram

malinkirstine.se
Cecilia,
juliaperssonn
juliaperssonn,
NICOLE,

Kul att läsa om! Jag har aldrig testat något därifrån 😊

nwistrand.forme.se
Gabriella ,

Åh så roligt att testa!!

gabriellasigfridsson.se
Matilda Berlin,

Men åhh vilket bra tips!! Might need those! kram <3

matildaberlin.se
Sarah,

Kul me tips 😊

CheerSarah.devote.se
Natalie,

Har också torrt och tråkigt hår... Men tack för tipset! Äntligen kan man göra något åt det 😃

www.devote.se/nellaroc