DAISY BEAUTY EXPO 2019

I helgen var det dags för årets höjdpunkt - Daisy Beauty Expo 2019.
Sveriges största skönhetsmässa för beauty-influencers och skönhetsredaktörer som anordnas av Kicki Norman & Sam Bergenstrahle.

Daisy Beauty Expo började redan på fredagen med en hel del spännande föreläsningar. Dessvärre kunde jag inte delta i föreläsningarna pga jobb, men på fredag eftermiddag åkte jag mot Stockholm, redo för den stora mässan på lördagen.

På plats fanns 38 skönhetsföretag redo att visa sina kommande nyheter.


Daisy Beauty Expo är något av det härligaste och roligaste jag varit med om i mitt liv. Stämningen är helt underbar och fylld med kärlek och alla influencers är så otroligt snälla och välkomnande. Det är dessutom ett stort plus att få träffa alla man haft kontakt med på sociala medier, företag som influencers, och de man träffat förr men inte ser så ofta.

Nu kör vi igång och går igenom företagen som var där. Bilderna blev rent ut sagt skitdåliga, och jag glömde bort att fota några, men jag kommer visa det jag fick till.

Amelie Soie var på plats och visade sina fina produkter. Detta är ett märke jag spanat in då jag sett deras fina pressutskick som skickats till andra bloggare.
Amelie Soie säljer produkter som är framtagna av auktoriserade hudterapeuter.

Märkets mest "kända" produkt är nog deras Beauty Towel, en supermjuk handduk gjord av polyester och sammansättningar av fibrer. Den skall ta bort din makeup, även vattenfast, med bara vatten. Man blöter handduken och masserar den över ansiktet och makeupen ska då tvättas bort.
Det finns även ett hårband och sovmask i samma material. Fick även sminkborstarna ni ser på bilderna, otroligt mjuka och fina. Mer om märket kommer komma i ett separat inlägg.

Idun Minerals visade upp sina nya produkter och även några lite lite äldre.
Fick bland annat se deras hårvårdsserie som jag är riktigt nyfiken på. Fick deras hair mask men är riktigt nyfiken på shampoo och balsamet också.

Vecka 7 släpps även två nagelnyheter. En nagelolja berikad med Vitamin E, mandelolja och citronolja. Den andra produkten är en nagelförstärkare.

Lumene har fått ny fräsch design och lanserar en ny hudvårdsserie, Den har fått namnet Arctic Hydra Care och är till för oss som bor i det nordiska växlande klimatet och även för dig med torr hud.
Produkterna innehåller bland annat nordiska blåbär, rapsolja och havre.

Jag fick hem ögonkrämen och dagkrämen som jag ska börja använda så fort min nuvarande har tagit slut. Jag fick även deras nya Glow Fresh Tint som är som en vanlig dagkräm men med en lättare färg.

Depends berömda minilack fyller hela 25 år och därför drog dom till med en riktig fest vid deras monter. Depend bjöd på tårta och massa godsaker samt en stor fin goodiebag. Man fick göra sitt eget nagellack (!).

En kemist visade oss hur vi skulle göra, hur man blandade färg för att få till det som man ville ha det och det var bara att köra på. Jag fick ju självklart beslutsångest så jag körde på grå med lite irridescent-glitter inuti. Fick med mig två små flaskor med mitt alldeles egna lack hem.

Hos Comfort Zone fick man blanda till sin egna shower gel. Jag fick välja mellan tre olika dofter och jag valde doften längst till höger som hette Sacred Nature.

Och hos Davines fick jag även doftsätta mitt egna Shampoo.


Philips visade upp sina nya värmeverktyg, bland annat en hårtork, plattång, plattborste och två olika locktänger. De hade även gjort en fin display med deras epilator, fotfil och andra godingar.

Elemis visade upp sina hypade nyheter. (sorry för kassa bilder men det var dåligt ljus och extremt trångt)
Bilderna visar en rad olika ansiktsmasker och jag vill verkligen ha masken i mitten som heter Peptide4 Thousand Flower Mask. De visade också upp sin Pro-Collagen Rose Cleansing Balm som kändes riktigt skön på huden.


Charles Washington visade upp deras nya hårvårdsserie som kallas Grow Stronger som helt enkelt ska få håret att växa starkare och minska risken att hårstråna går av eller delar sig. Jag är riktigt nyfiken på den här serien. Dessvärre hade dom inga pressprover med sig.

Det här var nog allt jag hade att bjuda på idag.
Självklart var det en hel del fler märken som inte kom med i detta inlägg, men det kommer att komma recensioner på produkter som jag fick med mig hem. En hel resväska fylldes så jag har att göra så att säga!

TACK till Daisy Beauty, Kicki och Sam för att jag fick komma.
Det roliga är dock inte över ännu för i februari väntar Daisy Beauty Awards.

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Såg fantastiskt ut! 😊
nouw.com/blubbbeauty