BECCA APRES SKI GLOW

Jag var inne på Sephora.se för någon vecka sedan och skulle bara kika lite. Den har vi hört förr va?
Självklart fick jag syn på den här godingen och jag kunde bara inte låta bli, så jag lade helt enkelt en beställning. Hör och häpna, min allra första beställning från Sephora.se och dessutom den allra första paletten jag köper till mig själv (!)

Jag har ju aldrig haft brist på smink direkt, om man säger så.
Däremot har jag alltid alltid velat ha en highlighter palett. Alltid gått och dreglat över AHS olika glow paletter.

Becca Apres Ski Glow Face Palette landade i min brevlåda igår och jag dog lite när jag öppnade den. Alltså kolla på den!​Lyckan över paletten varade dock inte så länge då jag ganska snabbt upptäckte att någon redan hade varit i och pillat på en highlighter. Alltså swatchat en av dom.
(det är highlightern i mitten på nedre raden jag pratar om, väldigt svårt att fånga på bild)

Detta är ju inte okej, och vare sig jag köper en budget palett för 79:- eller betalar mer pengar som jag gjorde för den här så ska dom ju vara helt orörda.

Snacka om besviken. Så min första order på Sephora.se slutade väl inte direkt så bra. Men inget illa mot Sephora, jag älskar affären och deras utbud, detta var väl förhoppningsvis bara en liten miss.
Jag tror inte det blir något problem att få en ny, har mailat Sephora om detta och väntar på svar.

Självklart kommer jag göra ett till inlägg om detta när allt löst sig och när jag fått en ny och kan swatcha dom åt er, samt berätta vad jag tycker om produkten. :)


Har du testat Becca Apres Ski Glow Face Palette?
Och framförallt, har du varit med om detta tidigare?Gillar

Kommentarer