Contains affiliate links Mode, Drömmar
En dröm jag verkligen har är att få vara med på fashion week på något sätt. Helst i London men lika gärna Stockholm. Syftar inte på att vara modell men att få sitta och kolla på, vara fotograf, hjälpa till bakom, dekorera visningarna osv. Har många förslag men att bara få vara där vore så coolt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Mode

Wow vad jag bara varit överallt idag typ. Var i skolan på en lektion, åkte till Dianas skola och åt lunch, tillbaka till stan och till Ellen där Diana var. Har varit en skön dag för har varit ute rätt mycket trots att det är sjukt kallt och träffas kompisar osv. Mår bra idag vilket är härligt. Kom hem för en stund sen och käkat middag och nu blir det serier. Och det här hade jag på mig idag. Älskar att ha polo med t-shirt och stora ringar fungerar alltid.

Likes

Comments

Foto, Mode, Vardag

Åå vad jag äskar mitt nya rum. Ny tisdag, ny outfit, ny bakgrund och ny bild haha. Idag händer inget speciellt tror jag, kanske fixar lite mer i mitt rum.
Hopps ni får en bra tisdag<3

Likes

Comments

Mode, Tips och Inspiration
Want

Alltså wow vad jag ÄÄÄR peppad på London. Åker ju dock om typ mer än en månad men ändå, älskar London och mår alltid så bra där. Och den här outfiten skulle jag verkligen vilja bära då, eller något liknande. Måste verkligen köpa en sån väst, så snygg.

Likes

Comments

Tips och Inspiration

Det här har jag hållt på med i helgen. Så mysigt och skönt att verkligen bara fokusera på det här. Det kostade ingenting förutom tidningar som jag ändå redan hade hemma. Sen hade jag ett tjockare papper under och limmade på allt. En stor förändring som inte kostade något och är riktigt nöjd med hur det blev! Har även köpt nya gardiner, en planta, bytt matta med Felicia och vill även köpa en ny spegel och kanske en heltäckningsmatta. Små förändringar men även stora, så typiskt mig att bara göra så mycket på en gång men jag tycker det är så kul.

Likes

Comments

Tips och Inspiration

Blev nu så sugen att köpa några modetidningar och titta i. Det är så kul att få lite mode och foto inspiration. Nu har jag rivit ut massor av sidor till en vägg i mitt rum. Måste dock fundera ut hur jag ska få upp alla bilder utan att väggen blir helt förstörd :/. Tips??

Likes

Comments

Vardag

Helgen för mig är ett problem typ. Det är så jobbigt men kan aldrig njuta. Även om jag har något planerat är den jobbig. Måste ta tag i det för det är ju inte nice att känna så. Idag ska jag på bio och se Hjärtat, sen ska jag nog fixa lite grejer hemma. I helgen ska jag hitta på något om min kropp pallar, annars blir det något hemma som jag mår bra av.

Hoppas ni mår bra i helgen.

Likes

Comments

Vardag, Mode, Tips och Inspiration

Idag var jag i stan en stund innan jag skulle till läkaren och var inne på Stories och HM home som nu har en butik på Biblioteksgatan. Stories har verkligen så fina saker och affären är så fin. Och home butiken var även den så fin och kändes lyxig. Köpte faktiskt en filt och ett kuddfodral till min säng!

Likes

Comments

Instagram @tildasvard