Instagram
@

Livrädd, vill inte dit igen.

¤ Allmänt, ¤ Djupa tankar, ¤ Hypotyreos, ¤ Stress/depression

Sportlovets första dag och den har bara inneburit stress och jag har haft lite lätt ångest. Mina arbetstider är ändrade pga att verksamheten ska fungera, det är lite emot min vilja men jag har heller inte velat öppnat käften då jag inte tycker att de lyssnas på. Så lite får jag skylla mig själv.
Nästa vecka går jag på andra arbetstider, jag gick ner till 80% efter jul pga min nedsättning relaterat till sköldkörteln.
Jag blir lättare trött, stressad, irriterad, koncentrationssvårigheter, hjärndimma och är helt slut när jag hämtat barnen, jag har tidigare varit en hemsk mamma och sambo-dit vill jag inte igen.

Tidigare somnade jag så fort jag satt mig ner i soffan, jag orkade inte laga mat, städa, leka med barnen, att ens tänka tanken av att duscha fick mig gråtfärdig, jag gick med ständig värk i axlar/nacke och som gick vidare till huvudvärk, jag var irriterad, stressad, likt utmattningssyndrom och grät för minsta lilla. Jag blev tillslut sjukskriven i några veckor.
Jag började på en ny avdelning och trivs jättebra. Men from nästa vecka ska jag jobba eftermiddagar istället, jag är livrädd att det ska bli som innan och det vill jag absolut inte. Jag vill ge lika mycket energi på jobbet som till min familj. Även om jag, just nu, mår bra med min medicin så kan de en vacker dag (peppar peppar) slå bakut.

Att börja 9 fyra dagar i veckan kan många tycka är lyxigt, ja absolut men jag som har min nedsättning har mest energi från då jag vaknar till kl 16 ca sen börjar det tryta. Hur ska jag orka med min familj?

Jag får ta denna veckan till att verkligen tanka energi, umgås så mycket jag kan med min familj. Jag vet inte hur länge det håller i sig.

Kram Cissi

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229