Instagram
@

Hejdå 2019.

¤ Vardagen, ¤ Kärlek, ¤ Allmänt, ¤ Cissi berättar , ¤ Hypotyreos, ¤ Hälsa/Träning/Viktnedgång

Sista måndagen 2019 är här och imorgon är det nyår. Tiden har gått så sjukt fort. Eller det är bara jag som tycker det?

2019 har vart ett händelserikt år, de stora grejerna är att Wendela fyllde 2, Wictor fyllde 10 och började mellanstadiet. Vi gifte oss 27 juli, åkte till Grekland på bröllopsresa och blev husägare i November. Vi fick en fantastisk och oförglömlig möhippa samt svensexa. Helt galet, vilka härliga människor vi har i vår närhet.

Det tuffaste har varit min sjukdom, hypotyreos, som tyvärr inte dagens läkarna har så mycket kunskap om, jag har därför fått lägga dyra pengar och massa tid på att hitta en läkare som faktiskt kan sin grej. Det lyckades jag med, jag hittade en läkare via medicheck, som lyssnar på mitt mående o som inte bara går efter provsvaren, jag mår alltså så mycket bättre nu, dock har jag några symptom kvar men med kontinuerlig kontakt med min läkare så är det något han kollar upp varenda gång. Hoppas symptomen avtar mer o mer.

Jag kliver in i 2020 med min familj, vi får tillgång till huset redan i februari, samma vecka som Wendela fyller 3, vi har planerat in en 35+35år och inflyttningsfest till sommaren, jag ska äntligen få gå på vi som älskar 90talet i Helsingborg. Jag går upp i tid, från 90 till 100% med fast schema 7.30-16 och hoppas innerligt att jag pallar det och inte får några bakslag.

Har du haft ett bra 2019? Händer det något kul 2020?

Nyår firar jag i mjukiskläder med en hög barn, mamma och Rickard. Ha ett fantastiskt avslut på 2019.

Jag bjuder på en bestnine 2019.

Kram Cissi

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229