@

Desenio-Konst ska vara för alla

¤ Samarbeten/reklam, ¤ Inredning/lägenheten

Hallihallå.
Idag tänkte jag skriva om inredning, främst tavlor samt posters och ge er lite tips från ett företag som jag rekommenderar skarpt och det är i partnerskap med desenio.se. Jag tyckte att det var dags för ett samarbetsinlägg.

Så, som många inte vet är att jag aldrig har haft ögon för inredning, inget intresse mer än att jag kan tycka att andra har det snyggt hemma osv men aldrig själv vågat/velat fixa här hemma själv, mer än de där enkla sakerna. Men de senaste halvåret/året har jag mer och mer fått upp ögonen för just inredning, jag tittar på mycket tavlor och posters då våra väggar är så otroligt tråkiga. Det bör tilläggas att jag verkligen är urkass på och se hur/vad som passar ihop och inte, i vilket rum, om det är för mycket eller för lite etc. men jag tycker att det är kul iallafall och försöker hålla inredningstankarna igång.

Jag har redan hittat en hel del som jag vill ha till vårt framtida hus såsom tavelväggar, svartvita posters etc. På desenio.se finns det ett stort utbud och det senaste inom konst och design. De har allt inom posters och tavlor, alltid till bra pris med otroligt hög kvalitet. Med tillexempel posters så kan man själv, med enkla medel skapa den känsla och stil som man själv vill ha och som verkligen är en själv!

Desenio.se vill inspirera sina kunder oavsett vad som ska inredas: hall, jobbkontoret, vardagsrummet eller ett barns sovrum. Det är ju så himla bra. Jag har som sagt hittat en himla massa och speciellt deras fantastiska tavelväggar, jag hade gärna beställt allt som jag vill ha, om jag hade kunnat.

O ännu en bra sak är att det inte bara finns tavlor och posters i deras sortiment utan det finns också otroligt snygga ramar och andra tillbehör som är bra att ha till posters, de är i hög kvalitet och till mycket bra priser. Det passar för de som vill kunna skapa en komplett look som man såklart själv är nöjd med.

Jag tycker verkligen att du ska in och kika, kanske finner du också en snygg tavelvägg, en vacker poster eller en gåva till någon du håller kär.

Ta hand om er 🌸

Kram Cissi

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229