Instagram
@

10 år!

¤ Allmänt, ¤ Bilder, ¤ Cissi berättar , ¤ Djupa tankar, ¤ Om Cissi

Drygt tio år mellan bilderna, TIO ÅR!!! Bilden till vänster är tagen 08-09. Osäker då det är år jag har bearbetat och knappt vill tänka tillbaka till.

var jag väldigt osäker i mig själv, döljde mitt kassa självförtroende och jag sa ofta saker om mig själv i huvudet. Jag försökte tro att jag var nöjd med mig själv men i själva verket avskydde jag speglar och undvek dom. Jag var tillsammans med min första kärlek och såg ljust på framtiden som tyvärr fallerade i juni 2009. Jag pluggade heltid på högskolan, läste till förskollärare tillsammans med min dåvarande bästa vän. En vän som henne har jag aldrig tidigare haft, men idag kan hon ta och äta skiten under mina skor, inte ens de är hon värd kanske?

Nu är jag mer säker på mig själv även om det kan komma något negativt emellanåt. Jag har två fantastiska barn med min första kärlek och i juli gifter vi oss. Nu lever jag dock med sköldkörtelsjukdomen hypotyreos som upptäcktes under graviditeten med Wendela. Jag har förhoppningsvis kämpat vad jag ska med min medicinering då jag tycker att jag mår bra. Jag har börjat gå ner i vikt då jag lagt om kosten, jag utesluter kolhydrater i den mån jag kan. Jag mår bra, magen är inte svullen eller pratglad och att vikten faktiskt börjat gå neråt är för mig en bonus. Jag går i samtalsterapi för att bla hitta mig själv och mår himla bra idag. Inte så mycket att klaga på faktiskt.

10 år, vilken berg och dalbana!

Kram Cissi

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229