Header
Inredning

Igår gjorde vi en sådan där mysig shoppingrunda där det mesta bara var roliga saker till lägenheten. Men vi började på Clas Ohlsson, eftersom vår så kallade "sopsortering" gav oss båda kalla kårar varje gång vi öppnade skåpet. Som tur var löste ett set med sophinkar och två plastlådor hela problemet.

Före och efter. Gissa vilken som är vilken? Haha!

Efter det nödvändiga var fixat återstod bara roliga saker! Jag passade på att gå in på en butik på stan som jag lämnade in CV hos för några veckor sedan. Efter att ha pratat gardiner med butikschefen ett tag (hon skulle vara helt underbar att ha som mentor!), fått några gardinprover och diskuterat inredning generellt nämnde hon några positiva ord om att ha mig där i butiken, så det är bara att hoppas! Tyvärr passade ingen av gardinproverna in i känslan i köket. Därför ska jag tillbaka imorgon och hämta några nya, tunnare.

När vi kom ut därifrån var det redan nära stängningsdags för butikerna så vi sprang in på HM Home en sväng. Jag hade sett några fina kuddar och annat som skulle kunna passa här hemma, men gammalmodig som jag är vill jag dels se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig och dels tycker jag mer om att handla i butik än på nätet. Jag kom därifrån med tre "par".

Bricka (slutsåld, HÄR finns en liknande) // Ljushållare (slutsåld, HÄR finns en liknande)

Servetter // Servetthållare (slutsåld)

Kuddfodral med fransar 40x40 // Innerkudde 40x40

Jag är så nöjd med alla köp! Det blir mycket mysigare och mer hemtrevligt med sådana här detaljer! Det saknas fortfarande ordentliga gardiner (har provisoriska uppe nu) och väggprydnader och sängen ser mest inslängd ut, men det börjar definitivt kännas som ett hem härinne nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments