Då kör vi ett litet bloggningstest även från mobilen och ser om jag lyckas behålla lugnet!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I 9 långa år har jag bloggat på blogg.se. Det har blivit mååååånga inlägg genom åren och jag har gillat sidan eftersom den har varit lätt att förstå sig på och förbannat enkel att blogga ifrån. Allt har lixom sagt sig lite själv om hur man gör. Men blev någon som driver sidan, på dåligt humör och bestämde sig för att jävlas med alla sina bloggare genom att ändra om hela jävla sidan så att den blir näst intill obegriplig! Och om man mot all jävla förmodan skulle förstå hur man ska göra så har dom sett till att det ändå inte fungerar?!?!

Han (För JA, det är alldeles säkert en man som ställt till det!!!) som ändrade om sidan tyckte att det var en ypperligt bra idé att ta bort vissa funktioner. Skriva vissa ord med fet stil var ju överkurs tyckte han. Vi gör om så att man antingen måste skriva HELA inlägget i fet stil, eller inte alls!! Lika dant gör vi med understrukna ord. Ja, jippi, vilken genialisk idé!!

Det där med att ladda upp bilder ska vi ju oxå göra något åt. Hitentills så har det varit barnsligt enkelt. Så kan man ju inte ha det. Sa nötet och fixade till så att även det blev näst intill omöjligt.

Jag har i FYRA dagar försökt blogga från skitsidan utan att lyckas med något annat än att förlora mitt goda humör. Så just nu står jag i "gränslandet" mellan att slänga ut hela datorn genom fönstret (utan att först öppna det) och sen låta mobilen fara samma väg. Eller att, efter 9 långa år, ge blogg.se mitt mellersta finger och överge dom totalt!! Det lutar åt det sistnämnda!!

Denna sidan skulle (enligt yngsta systerdottern) vara attans enkel att blogga ifrån. Så kör väl några test innan jag bestämmer mig.


Likes

Comments