Hej bloggen! Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har haft jätte mycket och göra! Iallafall så ska jag göra mitt bästa i forsättningen att skriva ett inlägg typ varannan dag eller nått... Jaja nu ska jag göra två youtube videos iallafall.. En vlogg för blogg kanalen och en gaming video för min gaming kanal! Förlåt igen! Ses senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit tillsammans med denna underbara tjej i 7 månader och 2 dagar! Älskar dej så otroligt mycket❤️

Likes

Comments

I morgon kommer min första vlogg på min youtube kanal! Ska länka er när den kommer upp:)

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag... Har varit hos tandläkaren och sen träffat min egen prinsessa! Är lite trött så jag tror jag ska sova lite men jaja, ses imorn :)

Likes

Comments

​Förlåt för att jag inte har skrivit men jag har fullt upp i skolan och hemma. Men jag kommer nog försöka skriva mer senare idag om vad jag gör som håller mig upptagen! Hörs senare bloggen!

Likes

Comments

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat er men jag har haft lite fult upp i helgen. Men iallafall så är jag nu hos pappa har de bra! Men jag skriver mer imorn! Vi ses då, hej då bloggen!

Likes

Comments

Då va man äntligen me älsklingen! Älskar dej så sjukt mycket! Tack för att du alltid finns där och kan hjälpa! <3 04/11-14 <3

Likes

Comments

God morgon bloggen! Idag känns som en underbar dag, för jag ska ju träffa min älskling! Omg längtar super mycket! Men de är bara de tråkiga först, skolan... Då ska man försöka ta sig igenom dagen i skolan oxå. Hoppas de inte blir för rörigt för då vette fan vad jag gör. Tack boggen åter en gång <3

Likes

Comments

Dagen idag har varit tung... Mycket folk på bussen och allmänt rörig dag. Men jag får ju snart va med min älskade så jag får väl se fram i mot de! Tack för att du finns här bloggen! <3

Likes

Comments

​Tjenare! Idag hoppas jag att de blir en bra dag även om jag vaknade kl 04.30... Känns lite tungt och trött men jaja, life is life. Jag får väl tänka att snart får jag va med min flickvän. Imorn så ska vi va och bara va helt enkelt. Blir ganska skönt för jag har haft lite tufft sista tiden men allt löser sig. Pusslet börjar falla på plats, pusslet om mitt liv. Men även om pusslet faller på plats så är inte allt så lätt när man har ADHD och Autism. Men de va allt för denna gången! Tack bloggen! 

Likes

Comments