ja då var det dax igen, gymnastik på idrotten. Jag har väll aldrig egentligen vågat att stå på händer eller hjula men nu plötsligt är det ett krav man måste klara av. Jag har nu i två lektioner gått och tvivlat på om jag kan men nu på fredag så har jag bestämt mig, jag ska göra det! Min hjärna ska inte längre få bestämma över mig.
    En sak jag inte förstår är varför jag inte vågar. Det är inte farligt. Jag tror att det är att jag tänkt för mycket på det som att det är farligt men jag ska egentligen tänka på hur bra det kommer att gå och hur stolt jag kommer vara efteråt. Så nu fram till fredag ska vi bara tänka positivt och att det kommer gå jättebra!
    Dessutom så ska jag rida Trolle på fredag efter skolan så då får jag det som belöning! tagga!! 😀😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en fantastisk lördag i stallet idag! Började morgonen med lite frihetsdressyr i padocken med Trolle som skötte sig fantastiskt. Han både följde efter mig, stannade på avstånd, kunde lyfta benen på komando och början till en bugning fick vi till också.
    Efter lunch så tog vi en lung tur ut i skogen med mest kontrollövningar. För första gången på länge så har han varit lugn och inte försök att dra iväg i galoppen!
     Älskar honom för mycket!

Likes

Comments

Hade en jätte mysig körtur tidigare med Elle. Körde i padocken och gjorde mest lösgörade arbete med denna underbara lilla ponny. Om jag skulle beskriva honom så är han mycket häst i litet format som älskar att arbeta. Han vill alltid framåt och är positiv även om du börjar kräva saker.

Likes

Comments

Jaha, då hade man blogg igen. Äntligen! Här kommer jag skriva mest om mitt liv som ryttare och kusk. Men även om saker som händer i skolan. Hoppas ni tycker att det ska bli kul att följa mitt liv!

Likes

Comments