​Ny skola, allt skulle ändras från den lilla röda bäbisskolan som jag gick på där allt var dans på rosor. Det största dramat man träffade på var när den där flickan med det längsta håret fick en kram av DIN pojkvän, som du just precis sett, träffat, inte ens hunnit sagt ett ord till. Men han var din punkt. Nu skulle allt försvinna, jag skulle äntligen få börja ha bh och kanske lite smink om mamma var glad just den morgonen. MEN OJOJOJ vad jag hade fel :)

Så jag träffade en trevlig liten klass på 24 blyga elever. Vissa hade turen att känna varandra om man gått på den skolan tidigare, tyvärr så var fallet inte så för mig. Jag hade dock mina två bästa kompisar med mig som vi kallar E och M. Allt gick bra i början för alla oss, det värsta var att M började plugga och satsa på sin framtid istället för att leka bunken med mig och E. Jag och E hade blivit mycket närmre varann sista året på bäbisskolan och man trodde inget kunde sära på oss, eller det var i alla fall vad jag trodde. Men what to do nya skola nya begär, livet händer bara så ibland. Jag som precis hade gjort slut med min pojkvän på 1 år aka granne, där tragiskt sett vår relation bara bestod på en liten mesig puss dagen innan jag gjorde slut. Så det var mitt kärleksliv guys! Alla mina vänner hade hånglat medan jag stod där och var stolt med min lilla puss :) Men så outgoing som jag var lyckades jag skaffa en pojkvän redan 2 veckor in på sjuan, denna relation kommer jag sammanfatta så här = 3 månader, en kyss, tårar,

Så tragiskt som det var då gick jag sedan för att rebounda hos hans bästavän, även kallad min nutida pojkvän. Whaaat this girl taken? Crazy I know kan knappt förstå det själv. Men det har inte bara varit en så lätt historia och allt började med det här reboundet, vi kallar han C. Jag hade spanat in C ett tag i´m not gonna lie. Han var det mesta jag sökte i en kille vid det laget, lång, sportig, blond med blåa ögon osv osv. När allt började bli seriöst med C så började allt bli värre med E. Vi bråkade mer, pratade skit bakom varandras ryggar och hon började dra med C i allting. Allt detta påverkade mig så otroligt mycket att jag kände att jag behövde ha stöd utanför, detta leder dock till en positiv grej att jag tog upp kontakten igen med en av mina äldsta kompisar som idag är min bästa vän, så jag antar tack för det E, annars hade jag säkert inte orkat. Under denna tid som pågick i ett år så fick E med sig alla tjejer i min klass på sin sida, även A som inte ville bli inblandad ställde sig vid henne. Och jag hade ingen aning om vad jag hade gjort. En dag när jag kom fram till mitt skåp och skulle hälsa på E så vände hon sig om och gick därifrån. När jag kollade mig runt för att få ögonkontakt med någon av tjejerna för att förstå vad som hänt så hängde bara alla efter. Jag fattade noll och tyckte det var lite skrattretande eftersom E kunde ibland vara värsta dramaqueen och säga de mest förskräckliga lögnerna så väntade jag bara ut det. Men det tog aldrig slut. Så fort jag försökte fråga eller lösa allt blev det värre, ingen ville prata med mig och allt jag sa förmedlades till E. Till en dag jag brast, den enda kompisen jag hade i skolan pratade jag ut med om allt och jag hoppades hon skulle förstå, men även då i nästa sekund så gick hon till E och sa exakt varenda ord som jag talat. Gud var folk kan vara falska ibland eller hur? Detta var inte så jättemycket till en början även fast jag kommit ifrån en väldigt lätt och icke dramatiskt barndom men det var hur allt fortsatte och hur ingen runt omkring mig märkte något alls. Detta kommer sedan leda till hur jag utvecklade ett milt självskadebeteende. 

Allt detta som jag kommer även berätta i framtida inlägg ska ni veta har påverkat mig än idag.

Likes

Comments

Så vafan då? Jag fick bara en random tanke när jag satt och deppade över mitt basic chaite, varför ska jag inte ta och berätta min historia? Förklara hur dagens samhälle kan fucka upp en tonåring så sjukt men sedan må helt okej? Så ja detta är vad min blogg tydligen kommer handla om, min historia. Inte någon vardags outfit eller vilken kille jag strulade med på den där lökiga festen i Hammarby sjöstad. Detta är mitt liv som jag nu ger er, varsågod.

Likes

Comments