Hej Allihopa!
Idag har jag typ inte gjort något förutom att sitta i bilen i typ 4 timmar och sen åkt banan inför USM imorgon i Lycksele. Jag är så sjuk nervös inför imorgon eftersom att det typ är viktigaste tävlingen på hela året. Känns även som att jag börjar bli sjuk gör har ont i huvudet och hostar men hoppas verkligen att det är något tillfälligt och går över över natten. För i år är det verkligen en perfekt vinter för längdskidåkning och nu när det är USM vill man vara frisk. Jag förstår inte hur det kan ha kommit så mycket snö tror aldrig jag varit med om det tidigare även om jag har upplevt mycket snö men aldrig så här. Men nu ska jag försöka sova så gott det går med min nervositet, det kanske dröjer lite innan jag skriver ett till men kommer ha ganska fullt upp och tiden jag har över måste jag ha som vila. Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Bilderna har inget att göra med texten eller dagen utan tog bara några jag kände för!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Skrev ju i förra inlägget att jag skulle börja lägga upp oftare men har inte haft så mycket tid i helgen. Men helgen har varit så rolig för i fredags började cupen som vi har spelat hela helgen. Gruppspelet gick jättebra vi vann 3 och spela oavgjort en mot djurgården akademi. Sen igår när slutspelet skulle börja fick vi aldrig in bollen och matchen slutade 0-0 så det blev straffar. Vi har alltid så otur på straffar och vi åkte även ut på straffar denna gång kändes så surt igår men nu har det släppt. Till veckan ska jag till Lycksele på USM vilket jag är så taggad för. Vi åker dit Torsdag och sen börjar tävlingarna på Fredag. Men imorgon och på Onsdag händer inte så mycket ska bara gå i skolan som vanligt tråna imorgon och bara vara hemma. Men ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Har inte bloggat på ett tag men har inte riktigt haft tid eller lust. Förra veckan gick ganska fort och i Fredags var vi ledig, gjorde inget speciellt utan jag tig en promenad på dagen med en kompis vilket var så mysigt sen på kvällen åkte jag till backen med några kompisar vilket var så roligt. Brukar inte ha så mycket tid eftersom att på helgerna brukar jag tävla så den lediga dagen behövdes verkligen. I helgen gjorde jag inte så mycket utan jag tävlade, känns som att jag bara gör det på helgerna nu för tiden. Men nästa helg ska jag spela en fotbollscup och är supertaggad för har verkligen saknat fotbollen. I veckan händer inte så mycket utan i morgon ska vi få ett nytt uppdrag, är så taggad för lärarna vi ska ha är väldigt bra. Ni får ha det så bra, puss och kram!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit så sjukt trött och jag vetinte varför, har typ inte gjort någonting och har inte heller haft något i skolan. Men idag så hade vi vår redovisning på det uppdrag vi har haft i typ 8 veckor, det första jag skulle göra var att prata inför alla föräldrar och jag var så nervös och det kändes som jag pratade så fort men det gick säker jättebra. Sen skulle vi ha en teater som kändes bra, var ganska lugnt bara att ibland blev det lite stelt. Ikväll när jag kom hem gjorde jag ingenting la mig halvt och sov för jag är så jäkla trött men imorgon har vi inga "viktiga" lektioner. Men är så nervös för imorgon ska vi få våra betyg, min skola är lite annorlunda för vi har haft ett uppdrag så vi får våra nu för nu slutar typ vår hösttermin. Men nu ska jag fortsätta göra ingenting så ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Idag är det Tisdag och jag har inte gjort så mycket förutom att gå i skolan, där vi inte har så mycket att göra eftersom att redovisningen är imorgon och jag har bra koll på vad jag ska säga. Vi har även spelat in poddar som ska släppas imorgon med skolan, gillar inte att höra nig själv men ska förhoppningsvis inte behöva höra mig. Men ikväll ska jag på träningen och det ska bli kul.

Igår gjorde jag inte heller någonting, jag gick i skolan och sen på kvällen så städade jag hela mitt rum. Det har aldrig varit så rent som det är nu. Men ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej! I helgen har jag inte gjort så mycket förutom att tävla. Igår var det en skicross och idag var det en klassisk masstart båda loppen gick bra förutom att jag blev knuffad så jag ramlade idag men sånt händer ibland. Nu är jag bara hemma och ska inte göra nått är så trött så det är väldigt bra för har skola imorgon. På Söndagar brukar jag även kolla hur veckan ser ut och vilka träningar jag har och i veckan har jag träningar som vanligt och i skolan har jag inget förutom en redovisning på Onsdag! Men nu ska jag fortsätta göra ingenting sen så ska jag äta och bara se på tv så ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Idag är det äntligen Fredag vilket är så skönt. Den här veckan har gått ganska fort enligt mig har inte haft så mycket att göra i skolan för att vi mest håller på att träna inför redovisningen, som är nästa vecka. Vi hade även manifestationen i skolan idag och det gick jättebra så är nöjd med den också och var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara.

I helgen ska jag tävla, så kommer inte göra så mycket än det. Det är jättekul att det går och tävla så mycket för förra året var det typ ingen snö alls men i år är det väldigt mycket så det kan dra olika längdspår så att man inte bara åker samma hela tiden vilket vi gjorde förra året. Ikväll ska vi äta sushi vilket ska bli så gott har inte ätit det på så länge så är supertaggad. Men hoppas ni haft en bra dag och hoppas att eran helg blir bra!

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Idag har varit en helt vanlig dag för mig förutom att jag var hos tandregleringen. Jag gillar inte att gå dit men är glad att jag fick en tid dit för det är väldigt svårt. Men tandläkaren var jättesnäll och det var inge hemskt alls. Sedan var dagen som vanligt igen och ikväll tränade jag längdskidor.

Imorn är det Fredag vilket jag är så taggad på. Fast är super nervös för vi ska ha en manifestation där jag måste prata inför hela skolan (ungefär 300 pers) ska inte säga mycket alls men är ändå super nervös. Ifall jag känner mig själv rätt kommer det gå superbra och jag kommer vara stolt över mig själv när jag gjort det men minuterna innan kommer vara hemska.

Imorgon har vi även den där inlämningsuppgifter jag skrev om i förra inlägget och jag är helt klar med den och jag är nöjd med den. Vilket är så skönt. Nu har jag inget mer att skriva men hoppas alla haft en bra dag!

Bilden har inget med dagen att göra men är ganska dåligt att ta bilder så hade ingen men ska bli bättre på det!

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni mår bra!

Jag är ganska ny med att skriva en blogg så ibörjan kanske det inte direkt är den bästa men jag har alltid velat starta en blogg så nu tänkte jag att jag skulle börja. Jag kommer skriva lite om mitt liv och vad jag gör men för det mesta går jag i skolan, tränar och är med kompisar.

I går hade vi friluftsdag, på förmiddan yogade/dansade jag. Yogan var inget för mig för har ganska svårt att sitta still men dansa tyckte jag var kul bara att det tog ett tag innan man vågade släppa loss lite. På eftermiddagen spelade jag fotboll vilket var kul. Senare på kvällen var jag på min längdskidträning. När jag kom hem från den satt jag mig framför tv:n och såg idrottsgalan. Vilket typ var hela min dag igår och idag ska jag inte göra någonting.

Hoppas ni kommer vilja läsa min blogg och ska försöka uppdatera så ofta jag kan!

Likes

Comments