Jeg vant åpenbart ikke nouw konkurransen, kom ikke blandt topp ti heller! Meeen ingen sure miner her og jeg er heller ikke skuffa. Jeg konkurrerer bare med meg selv og jeg vil fortsette med det jeg gjør. Det er sååååååå mange flinke bloggere og man kan ikke måle seg med andre, for det betyr ikke at de er bedre enn meg. Hvis man skal begynne å måle seg opp mot andre og gjøre mere likt den eller den så mister man seg selv i prosessen. Man vinner ikke noe på å kopiere en annen fordi man tror at man kommer lengre ved å gjøre som andre.
Just do you!

Jeg sitter ikke med følelsen av at jeg ikke gjorde det bra nok, for det mener jeg selv at jeg gjorde. Så lenge jeg er komfortabel med det jeg velger å dele og er fornøyd selv, så har jeg på en måte vunnet noe jeg også. Det var gøy og utfordrende å blogge i 30 dager i strekk, og jeg har bare fått bekreftet at dette er noe jeg trives med og kommer til å fortsette med. Så gøy å se at mange leser bloggen min også! Utrolig moro å se lesertallene stige og jeg rykker litt og litt oppover lista.

You haven’t seen the last of me.

Gratulerer så mye til vinneren! Veldig fortjent @idaangvik


^^^

Vinteren er litt vanskelig for meg da jeg åpenbart trives bedre på sommeren. Jeg har mer motivasjon, det er masse fint å knipse bilder av og alt føles litt lettere. Nå skjer det mye gøy fremover og jeg kommer til å lage flere videoer. Kanskje YouTube er noe for meg? Jeg vet ikke, men denne bjørnen våkner snart og da blir det mere liv i hiet! Haha det der ga null mening, men shit au!

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@trth89