Ett År Senare!

​Jag är ett år äldre. Jag har svart hår. Jag har flyttat. Jag har börjat starta upp ett eget bolag. Jag har ingen tandställning. Men jag har förhoppningsvis inte blivit längre.

Jag tog en paus, sen började jag igen.. på en annan blogg.. men jag sa inget till er. Men jag måste bara säga att jag är sjukt impad på de 3-4 pers som dagligen går in på bloggen. Jag kommer att evigt beundra ert tålamod. Danke! 

Men vad ska ni med detta inlägg till då? Ja, bra fråga hörrudu! Jag tycker att du ska klicka på länken här nedan så du kommer till min "nya" blogg där jag har ett mer seriöst bloggande och olika teman. Härliga bilder, om jag får säga det själv. Så jag tycker ni ska titta in. >> Den Ny Förbättrade Bloggen <<

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Outfit´s

Tjenare godingar!!

Måste bara börja med att säga , I Love This Outfit! Ni vet ju hur mycket jag älskar Tumblr, och denna outfiten kändes verkligen så mycket Tumblr. 

Svart linne, jeansjacka, svart kjol, flanellskjorta (runt midjan), svarta leggings med hål i och mina älsklingar..NIKE force.

Likes

Comments

Äter jättegod jordgubbsdaiquiri sorbet. Riktigt skönt för halsen.

  • 994 Readers

Likes

Comments

Postad i: One Day

It's Friday Guys!!

Äntligen fredag hörni! Åh vad jag väntat på denna underbara dagen. Dagen då man kan börja slappna av och släppa veckans bekymmer.

Idag har jag visserligen varit hemma tyvärr. I stort sett alla i mina familjer har varit sjuka så självklart skulle jag oxå bli det. Började med migrän i måndags och sen gick det utför..härligt!

Men nu är det helg och dags att tänka positivt och ladda batterierna för en ny vecka.

Q: Vem är din förebild inom bloggvärlden?

A: Jag har några få bloggare som jag ser upp till lite extra, men det är en som verkligen gör intryck på mig genom sitt bloggande. @egobella, tror ni även kan se mycket av hennes stil i mitt bloggande.

Likes

Comments

Hej på er sötnosar!!
Förslår för dålig uppdatering både idag och igår.
Igår så var jag i Sjölanda och gjorde egentligen inte ett shitelinen förutom att åka till pappa på eftermiddagen och idag har jag haft rejäl huvudvärk som mer och mer börjar likna migrän.
Såå tråkigt att jag inte kan "vara" med er godingar... Tänker ändå att det är bättre om jag blir bättre i huvet, vilket jag hoppas är imorn.

Puss Puss<3

  • 1035 Readers

Likes

Comments

Postad i: One Day

Hej på er godingar!!

Idag har det inte hänt så mycket. Sov hemma i lägenheten igår medan dem andra åkte till sommarstugan. Såå skönt att få lite egentid och verkligen sova ut riktigt. Hela dagen har jag bara kollat på serier, Teen Wolf såklart. Därför har jag inte bloggat på hela dan.

Men nu är jag i sommarstugan med dem andra och jag och Dunder sitter på altanen och myser. Han åkte med dem andra igår så jag har inte träffat honom på hela dan. Har verkligen saknat honom.
Medan jag och dunder sitter här så grejar dem andra med ett extrahus som jag och min bror ska sova i sen.

Hur har eran dag varit?
Puss Puss<3

Likes

Comments

Postad i: One Day

Hej på er godingar!!

Äntligen fredag!! Idag har det varit en lång dag, känns det som. På medieproduktionen håller vi på med en tidning som vi ska trycka i slutet av detta läsåret vilket verkligen ska bli jättekul.

För några veckor sedan gick jag och Sandra på en intervju med en kille som jobbar på Innovatum. Svin kul snubbe som varit med om det mesta inom kategorin "Kreativitet". Vi spelade in intervjun och idag lyssnade vi igenom den och tog fram lite intressanta saker han sagt. Kan väll ärligt säga att det inte var jättemycket fokus.. Men vi blev klara!! På fotolektionen började vi även där jobba med tidningen, så det hände inget speciellt där.

Efter skolan åkte vi till Överby för att jag behövde ett par nya skor som inte förstör mina höfter. Det blev ett par NIKE FORCE, bild kommer senare ikväll.

Efter Överby åkte jag till gymmet för att träna med min kusin Oscar. Märkt att det faktiskt är lättare att få iväg röva till gymmet om han är där. Sjukt bra på att peppa!! Med hans hjälp ska jag ha magrutor om 8 veckor! Får väll se hur det går med det..

Hoppas ni har haft en super mysig Fredag!!

Puss Puss<3

Likes

Comments

Tjenare Ninisar!!
Sorry för dålig uppdatering idag.. Vart körigt på skolan och jag har firat min bonussyster. Hoppas ni förstår. Ni är bäst!! Lovar att vara bättre imorgon.

Puss Puss<3

  • 1088 Readers

Likes

Comments